10 sportsstjerner å se i 2023

Med en rekke store verdensmesterskap som skal finne sted i 2023, velger PA-nyhetsbyrået 10 unge stjerner som er best posisjonert til å ta sine respektive idretter med storm.

Funmi Fadoju (nettball)

Booming Fadoju er i spissen for en ny bølge av nettballstjerner i England. Fadoju ble utnevnt til reserve for Commonwealth Games i sommer, og spilte videre i sluttspillet mot Uganda og Australia, og vil spille en viktig rolle i landet sitt bud på verdensmesterskapet i 2023.

Richard Mansell (golf)

Mansell, 27, hadde den desidert beste sesongen i karrieren i 2022, og gikk glipp av bare fem cuper på 25 starter og kvalifiserte seg til det sesongavsluttede DP World Tour-mesterskapet i Dubai for første gang, og registrerte fire topp 10-plasseringer. .

Den 18 år gamle Leicestershire leg batsman ble Englands yngste cricket tester for menn under den nylige turneen til Pakistan og gjorde et øyeblikkelig inntrykk. Like dyktig med den røde og hvite ballen, og med et århundre med mesterskapshandling allerede på CV-en, er Ahmed godt posisjonert for å fortsette å lage bølger neste sommer.

Morgan Gannon (Rugby League)

Gannon, 19, har hatt en voldsom økning siden debuten i Leeds Rhinos i 2021, og fremgangen hans er satt til å fortsette under manager Rohan Smith. Gannon, som opprinnelig var en bakerste roer, har trent fra distanse, og antydet en enda større innvirkning i Super League i 2023.

Maya Le Tissier (fotball)

Den 20 år gamle forsvarsspilleren kom til Manchester United fra Brighton i sommer og debuterte deretter i England i 1-1-kampen mot Norge i Murcia i november. Le Tissier forventes å være en del av løvinnenes tropp til neste års verdensmesterskap i Australia og New Zealand.

Arundell markerte sin internasjonale fremvekst ved å score et suverent soloforsøk i den første testen mot Australia i juli. Den irske vingsensasjonen i London er i ferd med å komme seg etter en fotskade, men forventes å være i hjertet av å tenke på å erstatte Eddie Jones på Twickenham.

Draper har gått fra styrke til styrke siden hans fantastiske ankomst i det store øyeblikket i 2021, da han nådde kvartfinalen på Queen’s Club og deretter tok et sett mot Novak Djokovic i Wimbledon. Draper, som for tiden er på toppen av karrieren, nådde også NextGen Semifinals i oktober.

Joe O’Connor (snooker)

O’Connors første finaleopptreden i Scottish Open i desember kan ha endt med et knusende 9-2-tap for Gary Wilson, men 27-åringen fra Leicester har fått ros fra Ronnie O’Sullivan og virker best plassert blant idrettsutøvere . noen få under 30 for å markere åndene.

Keely Hodgkinson (friidrett)

Etter å ha hentet tre høyprofilerte sølvmedaljer, inkludert verdens- og olympiske sølv bak den strålende Athing Mu, ser den 20 år gamle 800-metersstjernen ut på å gå opp på det øverste trinnet på pallen i 2023, og kulminerer i verdensmesterskapet . i Budapest i august.

Caroline Dubois (boksing)

Siden du ble proff etter OL i Tokyo, har Dubois – søsteren til tungvektsutfordrer Daniel – ikke kastet bort tid, vunnet fire seire og allerede begynt å kalle den irske superstjernen Katie Taylor. 21-åringen forventes å øke ytterligere frem til 2023.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *