2022: allerede rekordtall for Black Friday

De aller fleste franskmenn tenker på å gjøre kjøp i anledning Black Friday

Sanntidsdata for starten av uken viser at franske forbrukere aktivt søker etter gode tilbud i løpet av Black Friday-uken ettersom handleveksten øker med 120 % sammenlignet med fjoråret.

Som alle år er Black Friday veldig populær blant franskmennene. I år er jakten på nøkternhet, gode avtaler og budsjettstyring kjernen i deres bekymringer. Dette er faktisk det som kommer frem fra Klarnas siste studie om kjøpsatferden til franske forbrukere under Black Friday*.

En viss mani for Black Friday
Fra og med neste fredag ​​planlegger 69 % av franskmenn å foreta kjøp, og 66 % ser frem til dette øyeblikket for å ha råd til dyre kjøp som elektroniske enheter eller merkesmykker og -klær. Økningen i levekostnadene er ikke for ingenting siden 79 % av franskmennene forklarer at det vil ha en innvirkning på måten de gjør sine fremtidige kjøp på, og 75 % håper å dra nytte av Black Friday-kampanjetilbud.

«Sett mot den nåværende konteksten, gjør franskmennene det til et ærespunkt å kontrollere budsjettet sitt. Moderat og gjennomtenkt forbruk overtar kjøpsatferden deres. Black Friday er en svært etterlengtet begivenhet hvert år, og franskmennene sier at de ønsker å dra nytte av denne dagen til å gjøre gode forretninger i tillegg til de fleste feriekjøpene ved slutten av året. melder Eric Petitfils, direktør i Klarfødt i Frankrike

Zoom i sanntid
I følge sanntidstall fra Klarna over mer enn 5000 selgere i Frankrike:

● Det er en 120 % transaksjonsvekst i begynnelsen av uken før Black Friday, sammenlignet med samme uke i fjor.
● Shoppingkategoriene som viser den høyeste salgsveksten sammenlignet med en vanlig dag er hjem og hage produkter, underholdning, sport og hobby og elektroniske produkter.
Millennials (25-40 år) har vært de mest kuppjegere så langt, med den sterkeste veksten i kjøp sammenlignet med en vanlig dag og representerer over 48 % kjøp gjort denne uken så langt.
Ile de France, Auvergne Rhône Alpes og Provence Alpes Côte d’Azur er de regionene som har gjort flest kjøp per innbygger under Black Friday så langt.

Netthandelen blomstrer
Black Friday har gjennom årene blitt et årlig møte for fransk handel. Og den nåværende konteksten favoriserer dens popularitet desto mer. I år er netttilbud mer populært enn kjøp i butikk. 42 % handler på nett sammenlignet med 35 % i butikker. Faktisk, for franskmenn, gir netthandel bedre kontroll over budsjettet, planlegging av kjøp og sammenligning av tilbud (85 % vil sammenligne priser for å finne det mest interessante).
Studien viser dessuten at franskmennene fortsatt er lojale mot å kjøpe i butikker for visse produktkategorier. På førsteplass med 41 % kommer bildeler og tilbehør, etterfulgt av smykker (38 %), skjønnhetsprodukter (37 %) og barneprodukter (35 %).

De mest populære produktkategoriene for franskmenn under Black Friday er:
● Klær og sko for 88 %
● Elektroniske enheter og skjønnhetsprodukter for 76 %
● Hobbyer og barneprodukter på 70 %

*Klarnas forbrukerundersøkelse ble utført i oktober og november 2022 og inkluderer minimum 1000 respondenter i hvert land i samarbeid med Nepa i 17 land (USA, Storbritannia, Irland, Australia, New Zealand, Tyskland, Østerrike, Polen, Frankrike, Belgia, Nederland , Italia, Spania, Portugal, Sverige, Norge og Finland). Den inkluderer minimum 1000 respondenter i hvert land

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *