3000 mennesker delte en latvisk kvinnes innlegg om det hun så i butikken. Hva rørte dem så mye?

Aija skriver: «I går, mens han ventet i kø ved kassen, sto en gammel mann foran meg. Han så ut som han var fra landsbygda. Da det var hans tur og han måtte betale for det han hadde tatt, tok han et bankkort ut av lommeboken med skjelvende hender og gjorde noen bevegelser med det rundt maskinen, hvis kort ringer, og enda mer forvirret spurte selger hvor den skal plasseres…»

Ifølge kvinnen, da den gamle mannen fant ut hvor han skulle legge kortet og hvor han skulle trykke, begynte kjøperne som stod bak kvinnen synlig å bli opprørt.

«Men da den gamle mannen endelig fikk alt gjort, smilte han, ba selgeren om unnskyldning og sa stille: «Beklager, frue, min kone gikk bort, og jeg lærer fortsatt å klare meg selv. alene…» skriver Aija, og legger til at etter hennes mening var det bare henne og selgeren som hørte ordene, fordi «menneskene som sto bak meg bløtet ut «Endelig!»».

Nesten tre tusen mennesker delte Aijas innlegg på sosiale nettverk, og kvinnen legger ikke skjul på sin overraskelse over dette.

«Hvilke følelser fikk folk til å dele denne historien? Hvorfor leste folk den og kontaktet meg for å være sikker på at den ikke handlet om deres kjære? Hvorfor blir folk støtt av slike sentimentale historier, men upåvirket av oppfordringer til å reise meg og ombestemme meg? liv, kjempe for fremtiden til familien min, min evne til å overleve under disse forholdene, for mine besteforeldre?» tenkte Aija.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *