4 Subcarpathian League. Michał Daniel, Izolator Boguchwała fotballspiller: Jeg forventet ikke en så lang pause i spillet

– Jeg planla min retur annerledes – sier Izolator Boguchwała fotballspiller Michał Daniel, som ikke klarte å hjelpe laget sitt i høstrunden.

Først av alt, hvordan er helsen din?
Takk, alt er bra nå, selv om det tok litt tid.

Vel, vi sa at du ville være tilbake til høsten, men det gikk ikke – hvorfor?
Ja, og sånn skulle det være, men min tilbakevending til trening på ferie bekreftet snart for meg at kontaktsporten må vente.

Så når kan vi forvente at du kommer tilbake?
I dag kan jeg med sikkerhet si at jeg er tilbake; Jeg trener med laget og foten begrenser meg ikke.

Hvordan vurderer du resultatene av Isolator, fordi jeg vet at du deltok på spillene?
Det virker ikke som om alle i klubben antok det før sesongen, og skadene som ikke bare grep meg hjalp ikke til å ta topplassen.

Sjef for Karpatene, overrasket?
Jeg visste at Karpaty definitivt ville være et av de sterkeste lagene i kampen om topplasseringen, nå har de bare bekreftet det.

Hadde du forventet at pausen skulle være så lang?
Ikke i det hele tatt… Når jeg aksepterer at det ikke varer en måned, forbereder jeg meg på en fredelig retur med starten av den nye sesongen. Da jeg kom tilbake, ville imidlertid ikke foten min gjøre alt, og en av de første kontaktene sjekket meg raskt ut og sa – du venter. På den tiden var avgjørelsen enkel, jeg kan ikke spille fotball, jeg jobber med treneren om motoriske ferdigheter og så i dag kan jeg si 100% at jeg er frisk, og jeg vet ikke engang om jeg er sunnere (ler).

Det blir nok ikke lett å komme tilbake etter en slik pause, skremmer ikke det deg?
Jeg har hatt langvarige skader tidligere, og jeg har aldri vært på TV med noen av dem, så jeg er ikke redd for å komme tilbake. Det kan ikke glemmes.

4 Subcarpathian League. Hopp bli den 17. runden i 4. liga, det vil si proffer og …

Det skjer i Polen og rundt om i verden – les videre i.pl

Partner reklamemateriell

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *