800 russiske soldater døde eller skadet på 24 timer

Fredag ​​meldte det ukrainske forsvarsdepartementet om lag 800 russiske soldater skadet eller drept i løpet av de siste 24 timene.

Analytikere fra den militære tenketanken Institute for Study of War (ISW), en forskergruppe basert i Washington, skriver i sin siste rapport at mange av de nye rekruttene ble «skadd» på grunn av dårlige forberedelser til militære offensiver Donetsk. Så snart Kreml kunngjorde den delvise mobiliseringen, uttrykte eksperter alvorlig tvil om evnene til de nye soldatene.

Behovet for nye russiske rekrutter ved fronten er tilsynelatende fortsatt stort. Russlands president Vladimir Putin undertegnet et dekret i gårat russere som er dømt for visse alvorlige forbrytelser nå også kan mobiliseres. I tillegg, siden i går, kan de som utfører samfunnstjeneste i Russland også rekrutteres.

For SIE indikerer resolusjonene at Russland i all hemmelighet fortsetter sin mobilisering. Det er sannsynlig at skrittene som er tatt så langt ikke har klart å rekruttere nok tropper for Putins «maksimumsmål», sa han. Så sent som tirsdag erklærte Kreml sin delvise mobilisering av 300 000 reservister for fullført. Ifølge Putin ble ikke mindre enn 318 000 mann mobilisert. (cac)

Til hjemmesiden

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *