Aida i Norge: Politisk varsling! Ingen ville ha forventet ham om bord

En tur til det fjerne nord, med grov sjø, kjølige temperaturer … og mange besøkende! Alle som tok en tur til Norge ombord på «Aida Prima» satte et stort inntrykk på Kussmund-skipet…

Kjendisen er ikke fremmed for de tøffe forholdene i den politiske verden – og nå har han seilt det stormfulle vannet utenfor kysten av Norge som gjest ombord på «Aida Prima».

Aida i Norge: far og sønn om bord

Ingen ringere enn tidligere kansler Gerhard Schröder (SPD) og hans avkom krysset stormherjede Norge ombord på skipet Aida. Mandag 19. juli satt Schröders som en familie midt i folkemengden.

De var selvfølgelig ikke de eneste om bord; ifølge «Bild» var i tillegg til et glass vin om bord (rosé, ikke rød), også en livvakt og en sjåfør en del av teamet til Aïda. Gjestene om bord i Prima blir fort i godt humør, hvem har lagt merke til, Gerhard Schröder er om bord, se der.


Ingen flere nyheter: Aida: en kvinne filmer hytta hennes – cruisepassasjerer forstår umiddelbart hvorfor ferien deres er ødelagt


Aida i Norge: Schröder-selfies!

Far-sønn-teamet lot rett og slett stormen passere «Ronson», det er alt! Til tross for bølger opp til fem meter høye og en kraft åtte vind. I følge «Bild» ble de to mennene sett svært nær folk på den all-inclusive bufférestauranten «Bella Donna», om enn sjelden.

De to skal heller ikke ha møtt opp på den oppvarmede strandklubben. Med tanke på de lave sommertemperaturene og lav risiko for solbrenthet i SPD-farge, er dette overraskende. Tirsdag 19. juli var været enda mer enn ubehagelig. Likevel ble Gerhard Schröder og hans adoptivsønn Gregor tilbudt landpermisjon i den norske Innvikfjorden.


Flere nyheter fra nord:


De besøkte havnelandsbyen i nesten en time – uten å kunne se fjellene bak seg. Skyene var for tykke. Og så: selfie alarm! Aidas gjester mistet gradvis hemningene i Øvre Norge. På en avslappet og uformell måte, utstyrt med et vinglass, forklarte han det store bildet.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *