Air France: 2 nyankomne i Lappland, retur fra Guadeloupe – Montreal

Flyselskapet Air France lanserer neste vinter to nye sesongtjenester mellom Paris CDG og Lappland, mot Kittila i Finland og Tromsø i Norge. Det vil også relansere linjen som ble innviet i fjor mellom Pointe-a-Pitre og Montreal.

De første destinasjonene i vinterprogrammet (oktober 2022 – mars 2023) til det franske nasjonale selskapet ble avduket i går. Fra 10. desember 2022 vil det tilby én flytur per uke mellom sin base i Paris CDG og flyplassen til Kittila, operert av Airbus A320. Avganger er planlagt på torsdager kl. 10.05 og ankommer kl. 14.50, med returflyvninger som forlater finsk Lappland kl. 15.35 og lander kl. 18.30.

Samme dato vil SkyTeam-allianseselskapet åpne en linje mellom Roissy og flyplassen i Tromsø i Norge, igjen med en torsdagsflyvning i A320: avganger fra CDG er planlagt kl. 8:20 for å ankomme kl. 11:50, returflyvninger forlater «den nordligste destinasjonen for hele Air France-KLM-nettverket» kl. 12:35 pm for å lande kl 16:25

Air France vil ikke ha noen konkurranse på disse to rutene til Lappland.

Koblingen mellom Paris og Rovaniemiinnviet desember i fjor, vil også bli forsterket av Air France, med «opptil 1 daglig flytur under slutten av året feiringen». Flyreiser til denne destinasjonen vil gjenopptas fra 27. november, med avganger fra CDG kl. 10.00 (ankomst kl. 14.30) og retur fra Finland kl. 15.25 (ankomst kl. 18.00).

» Kittilä, Tromsø og Rovaniemi ligger over polarsirkelen, i Lappland, hjemmet til julenissen. I denne regionen på kryss og tvers av innsjøer, skoger og fjell er det mulig å oppdage isfiske, kanefart, oppleve en badstue eller til og med observere nordlyset. Kittilä er også kjent for å være fødestedet til den berømte finske forfatteren Arto Paasilinna understreker pressemeldingen fra flyselskapet.

I tillegg til disse tre byene, betjener Air France i de nordiske landene Helsinki (Finland, destinasjon innviet sommeren 2021), København og Billund (Danmark), Oslo og Bergen (Norge), Stockholm og Gøteborg (Sverige).

Fra 22. oktober 2022 vil Air France også relansere sin sesongbaserte tjeneste mellom kl Pointe-à-Pitre-Guadeloupe karibiske polen og flyplassen til Montreal-Pierre Elliott Trudeauhenne også lansert i 2021, med to ukentlige A320-rotasjoner som kan romme 20 passasjerer på Business-klasse og 154 på økonomi. Avganger fra Vestindia er planlagt tirsdag og lørdag kl. 16.20 for å ankomme kl. 20.50, returflyvninger forlater Canada onsdag og søndag kl. 10.00 for å lande kl. 15.50

Air France er fortsatt i konkurranse med Air Canada og Air Transat på denne ruten.

Detaljer om flyprogram og priser er tilgjengelig på airfrance.com. Dette flyprogrammet kan endres og forblir underlagt innhenting av nødvendige offentlige autorisasjoner. Den vil bli implementert under hensyntagen til helsetiltakene som er gjeldende i de forskjellige landene eller destinasjonene som betjenes. Før enhver reise inviterer Air France sine kunder til å sjekke innreisevilkårene og dokumentene som kreves ved ankomst til destinasjonen. For å finne ut mer, besøk nettsiden airfrance.traveldoc.aero «.

©Airbus

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *