Alle stemmesedler stemmer overens i Houghtons opptelling | Nyheter, sport, jobber


HOUGHTON — En manuell gjentelling av et Houghton-nabolag utført som en del av en statlig innsats på fredag, fant ingen forskjeller fra de opprinnelige resultatene fra november.

Houghton Ward 2 var en av flere Upper Peninsula-avdelinger som talte om sine 8. november-stemmer i Marquette på fredag. De 1370 stemmene i bydelen samsvarte med 100 %, sa Houghton County Clerk Jennifer Kelly.

«Jeg er mer enn fornøyd» hun sier.

Mer enn 500 distrikter på tvers av Michigans 43 fylker ble inkludert i Proposition 3-omtellingen, som la abortrettigheter til statens grunnlov. Områder i fire sørlige fylker ble også gjenfortalt for proposisjon 2, som utvidet stemmerett.

Innleveringsgebyret for gjentelling – en innlevering på 125 dollar per distrikt – ble finansiert av The America Project, som finansierte søksmål som forsøkte å annullere valget i 2020.

Dette første innskuddet vil ikke dekke alle utgifter som påløper under omtellingen, sa fylkesmenn denne uken. Kelly sa at fylkeskostnadene vil inkludere $300 for fylkesarbeidere for å føre tilsyn med gjentellingen.

Medlemmer av Michigan State Board of Canvassers, som godkjente å tillate omtelling under statlig lov, sa at det ikke ville være nok stemmer til å annullere valget. Proposisjon 2 fikk omtrent 60 % av stemmene over hele landet, mens proposisjon 3 fikk 57 %.

Andre Upper Peninsula-avdelinger er Marquette Wards 2, 5 og 7 og Chocolay Township Ward 1 i Marquette County; Sault Ste. Marie avdelinger 1, 2 og 3 i Chippewa County; Kingsford avdeling 1 og 2 og Norway avdeling 1 i Dickinson County.Dagens siste nyheter og mer til innboksen din


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *