Ant Anstead pynter juletreet med norske flagg i et nikk til kjæresten Renée Zellwegers arv

https://www.instagram.com/p/CmdBwc0rXHz/. Ant Anstead/Instagram; Ant Anstead og Renee Zellweger Ant Anstead/instagram

Anstead/instagram maur

I stedet for maur hyller kjæresten Renee Zellwegers arv denne høytiden!

de Kjendis IOU Joyride vert, 43, delte noen bilder av sin 3 år gamle sønn, Hudson, pyntet juletreet deres på instagram Torsdag – men det hang flere enn de vanlige pyntegjenstandene fra grenene.

Sammen med sølvkuler og røde bær kan britiske og norske flagg ses lunt i treet. Anstead, som er engelsk, hedret ikke bare hjemlandet, men også arven etter kjæresten, Renee Zellweger53, hvis mor vokste opp i Norge.

I SLEKT: Tidslinje for Renée Zellweger og Ant Ansteads forhold

«Det er sesongen 🎄,» skrev Anstead i bildeteksten. «Da jeg vokste opp i det iskalde Storbritannia, synes jeg alltid det er sprøtt at et californisk juletre komplementerer en varm strandsolnedgang!»

Ved siden av bilder av Hudson – som han deler med sin ekskone, HGTV-stjernen Christina rom — Han dekorerte treet foran en vakker solnedgang over Stillehavet, og la til: «Så koselig og festlig tempel, og Hudzo alltid villig til å hjelpe 🥰 x» Anstead kalte huset, hans første etter å ha blitt skilt fra Hall, Temple House.

I SLEKT: Ant Anstead bekrefter at han tilbrakte «Romantic Thanksgiving» med kjæresten Renée Zellweger til Instagram-kommentator

Ant Anstead og Renee Zellweger

Ant Anstead og Renee Zellweger

Ant Anstead Instagram

Dette er ikke første gang Anstead har hintet om å feriere med Zellweger på Instagram uten å dele et bilde av stjernen.

Paret, som møttes på Anstead-showet Kjendis IOU Joyride i 2021 også feiret Thanksgiving sammen med en romantisk tur til Sedona, Arizona.

Anstead viste frem de fantastiske røde steinene og viltvoksende kløftene i en instagram Publisere. Selv om Zellweger ikke vises på noen av bildene, hentydet han til hans tilstedeværelse i innleggets bildetekst, «For en vakker dag for en romantisk Thanksgiving-slenging! Vi endte opp i Sedona, et magisk sted jeg ikke kan anbefale nok! Så mye å være takknemlig for 🥰 x,» skrev han ved siden av bildene.

Han bekreftet også at de to tok «så mange» bilder sammen som svar på en fans spørsmål om han hadde noen bilder av ham og hans «romantiske partner» på turen.

I SLEKT: Ant Anstead «smelter» på Son Hudsons julekonsert etter å ha avgjort varetektskamp

Ant Anstead og Christina Hall

Ant Anstead og Christina Hall

Allen Berezovsky/Getty

Hudson var i sentrum av en varetektskamp mellom Anstead og Hall.

I rettsdokumenter innhentet av PEOPLE 6. desember ble det avslørt at eksene inngått avtale om forvaring 18. november og vil «fortsette å ha felles juridisk og fysisk varetekt» av Hudson.

Starter kunngjorde i september at hun ikke lenger ville dele bilder av sin yngste sønn på Instagram etter at det ble et juridisk stridspunkt mellom henne og Anstead. Siden den gang har hun kun lagt ut bilder der ansiktet hennes ikke er synlig.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *