Antonio Nusa: Tottenham åpner forhandlinger for Club Brugge og norsk kantspiller | Fotballnyheter

Tottenham har åpnet samtaler med Club Brugge om en avtale for kantspiller Antonio Nusa.

Spurs har fulgt den norske vingens fremgang en stund og ser nå etter å gå raskt for å komme foran konkurrentene og sikre en potensiell fremtidsstjerne.

Diskusjoner pågår for tiden rundt et kjøp som vil føre til at han blir værende på lån i den belgiske klubben til sommeren.

Tottenham har allerede signert Timo Werner som en kantspiller på lån fra RB Leipzig denne måneden, så Nusa ville finne mye konkurranse om plassene og ville ha større utbytte av å bli der han er på kort sikt.

Bilde:
Nusa scoret det første målet under Europa Conference League-kampen mellom Club Brugge og Bodo/Glimt

Nusa var en spiller de vurderte å signere i fjor sommer, og han ble fulgt av en rekke Premier League-klubber, inkludert Brentford.

Signeringen hans vil bli sett på som et kupp for Spurs, som handlet optimistisk i januarvinduet ved å signere midtstopper Radu Dragusin foran Bayern München og den tidligere Chelsea-spissen Werner.

Kunne Hojbjerg forlate?

De leter fortsatt potensielt etter en sentral midtbanespiller før fristen, med usikkerhet om fremtiden til Pierre Émile-Hojbjerg.

De har to ukers pause og spiller ikke igjen før FA-cupens fjerde runde mot Manchester City 26. januar – og de kan trenge Hojbjerg for å starte i den kampen.

Yves Bissouma og Pape Matar Sarr er fraværende for African Cup of Nations (AFCON). James Maddison og Giovani Lo Celso er for øyeblikket skadet, selv om det er håp om at en eller begge vil være tilgjengelig om 10 dager.

Hojbjerg spilte 90 minutter i søndagens 2-2 uavgjort mot Manchester United – bare hans femte Premier League-start denne sesongen – da manager Ange Postecoglou nevnte bare seks innbyttere på benken på grunn av underskuddet.

Det er underforstått at Tottenham vil vurdere sine alternativer i de siste dagene av vinduet, og med tanke på hvem som vil ha returnert til da, om det er mulig å la Hojbjerg forlate og hente inn en erstatter.

Men Spurs er heller ikke i ferd med å godta kuttprisavtaler for Hojbjerg, som fortsatt har 18 måneder igjen av kontrakten og er av interesse for Juventus og Napoli i Serie A samt Premier League-klubber.

Med mindre kjøpsplikt er inkludert, anses et lån som helt irrelevant, så enhver interessert klubb må være forberedt på å tilby en permanent løsning.

Spurs fortsetter å jobbe med yngre, langsiktige mål ved hver posisjon og – samt etablert interesse for Conor Gallagher i Chelsea sporer de også Atalanta-stjernen Ederson.

Perisic blir med Hajduk Split på lån

Ivan Perisic skadet ACL på trening
Bilde:
Ivan Perisic skadet ACL på trening

Tottenham kantspiller Ivan Perišić ble med HNK Hajduk Split på lån for resten av sesongen, noe som vil avslutte oppholdet i klubben.

34-åringen spilte i Spurs» første seks kamper for sesongen, og ga to assist, før han pådro seg en ACL-skade i september.

Perisics kontrakt med Tottenham går ut til sommeren.

Følg overgangsvinduet for januar

Premier League – Frist

Vinterens overgangsvindu er nå åpent og stenger klokken 23.00 i England og midnatt i Skottland Torsdag 1. februar 2024.

For å sikre samsvar med de store europeiske ligaene, er sluttdatoene satt etter diskusjoner med EFL, DFL, Serie A, La Liga og LFP, som vil stenge alle sommervinduene og vinteren henholdsvis 1. september og 1. februar.

Hold deg oppdatert med alle de siste overføringsnyhetene og ryktene på vår dedikerte Transfer Center-blogg på Luftsport digitale plattformer, samtidig som du informerer deg om ins, outs og analyser på Sky Sports Newsinkludert daglige overføringsprogrammer, og lytt til vår Transfer Talk-podcast.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *