Arrangørene av hockeymesterskapet introduserer klarhet: billetter til kamper i Latvia vil også være tilgjengelig for mindre enn 140 euro

I forrige uke, under pressekonferansen, avslørte arrangørene at billettprisene til det latviske landslagets kampdager vil variere fra 140 til 325 euro, avhengig av kampdag og kategori. På den annen side vil prisene på individuelle billetter til kampene til det latviske landslaget være fra 89 til 135 euro. Gitt det begrensede antallet billetter, vil det under den første fasen av billettsalget til latviske landslagskamper bli holdt et lotteri, der du kan registrere deg frem til 12. oktober. Etter trekningen vil usolgte billetter da være tilgjengelige for kjøp i den andre fasen av billettsalget.

– Det må sies at hypen fra fansen er enorm, sa Bunci til Latvian Hockey Federation (LHF) tirsdag. «Tombolaen fortsetter aktivt og vi venter på når vi kan gjennomføre utlodningen og de første fansen vil begynne å kjøpe billetter.»

«Inntil muligheten for å kjøpe billetter kun til kampene til det latviske landslaget, må vi vente litt lenger. Foreløpig er det mulig å kjøpe dagsbilletter ved lotteri, sa Buncis.» Jeg skal ikke nekte for det – med tanke på prisen på 140 euro, ser det ut til at det blir betaling for et spill. Nei det er ikke sant. Dagsbilletten inkluderer deltakelse i to eller tre kamper. For eksempel er det to kamper 12. mai: Slovakia vs Tsjekkia og Latvia vs Canada. Fansen kjøper billetter til begge kampene. På den annen side, 13. mai er det allerede tre kamper – Sveits mot Slovenia, Norge mot Kasakhstan og Latvia mot Slovakia.»

«Foreløpig fortsetter vi å jobbe aktivt med IIHF og INFRONT for å nøyaktig bestemme alle tekniske og organisatoriske krav til setene. På dette tidspunktet kan vi trygt tilby i underkant av 6000 seter. Vi prøver å frigjøre så mange seter som mulig i de eksisterende priskategoriene, samt tilleggsplasser – på tredje og fjerde balkong, samt klargjøring av tilgjengelige parkeringsplasser. Dette vil åpne for muligheter for å tilby tilleggsbilletter for å senke prisene. Det ser ut som en konkret plan for tillegg setene kan være klare i februar, når planen er å begynne å selge individuelle kamper,» sa Buncis om de tilgjengelige setene for tilskuere. for den tredje og fjerde balkongen vil være tilgjengelig til lavere priser, men eksakte beregninger pågår for tiden angående nei . antall seter og tilgjengelighet. Jeg vil også påpeke at det vil være tilgjengelige parkeringsplasser for latviske spill, som koster 30 euro, men for andre spill kan du kjøpe dem til en enda lavere pris.»

På grunn av Russlands invasjon av Ukraina fratok IIHF-rådet Russland retten til å være vertskap for verdensmesterskapet i ishockey 2023 i St. Petersburg i april, og Riga og byen Finlands Tammerfors ble deretter bekreftet som vertskap for mesterskapet.

Verdensmesterskapet i ishockey 2023 finner sted 12.-21. mai.

En gruppekamp vil finne sted i Riga, hvor Canada, Tsjekkia, Sveits, Slovakia, Latvia, Norge, Kasakhstan og Slovenia møter hverandre, samt to kvartfinalekamper.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *