Arsenal og Shakhtar Donetsk er enige om Mykhailo Mudryk-avgift – Paper Talk | Nyheter om overføringssenter

Alle overskrifter og overføringsrykter fra fredagens aviser…

DAGLIG EXPRESS

Arsenal og Shakhtar Donetsk har visstnok kommet til enighet om Mykhailo Mudryks honorar, og forhandlingene går nå inn i «sluttfasen».

Manchester United vil blokkere enhver forespørsel fra Nottingham Forest om å spille mot Dean Henderson i deres tobeinte Carabao Cup-semifinale.

Barcelona-stjernen Memphis Depay har et tilbud på bordet om å slutte seg til Newcastle, ifølge rapporter i Spania.

Bilde:
Memphis Depay har blitt koblet til en overgang til Newcastle

DAGENS TELEGRAF

João Cancelos overgang til Manchester Citys benk har vekket interesse fra europeiske klubber, som vil følge med på om den portugisiske bakspilleren vil være tilgjengelig på overgangsmarkedet denne sommeren.

Manchester United må kvalifisere seg til Champions League og skaffe betydelige midler gjennom spillersalg dersom Erik ten Hag skal signere midtbanespilleren og spissen han vil ha denne sommeren – selv om Glazers selger klubben.

SOLEN

Lionel Messi blir overvåket av den saudiske klubben Al Hilal i en avtale verdt 245 millioner pund i året.

Everton er interessert i å hente Lille-spissen Timothy Weah.

Wolves er i samtaler om å hente Pablo Sarabia fra Paris Saint-Germain.

Liverpool-målet Sofyan Amrabat ønsker å slutte seg til Atletico Madrid.

Fulham presser på for å hente Rennes-kaptein Hamari Traore.

DAGLIG SPEIL

Darwin Nunez var en bemerkelsesverdig fravær fra Liverpool-treningen torsdag og kan gå glipp av turen til Brighton denne helgen.

Chelsea kan stå overfor utsiktene til å spille på Wembley i fem år når de vurderer å bygge om Stamford Bridge.

DAGLIG POST

Mykhailo Mudryk ga den klareste indikasjonen, men han slutter seg til Arsenal i et annet innlegg på sosiale medier.

Mario Lemina nærmer seg en overgang til Wolves etter at Premier League-kjemperne ble enige om et gebyr på 9 millioner pund med Nice for midtbanespilleren.

Shakhtar Donetsks Mykhaylo Mudryk feirer etter å ha scoret mot Celtic
Bilde:
Er Mykhailo Mudryk endelig på vei til Arsenal?

ATLETIKEREN

Sporting Lisbon hevder at Pedro Porro kun vil få lov til å forlate den portugisiske siden hvis en klubb betaler frigjøringsklausulen hans på €45 millioner (£39,9 millioner).

Nottingham Forest har avtalt et gebyr på 20 millioner euro (17,8 millioner pund) for Palmeiras midtbanespiller Danilo – og han kommer til England for medisinsk behandling denne helgen.

TEMPERATUREN

TV-lag i VM har blitt beordret til å vise Fifa-president Gianni Infantino minst én gang under kamper i Qatar og for å sikre at han ikke blir fotografert på mobiltelefonen.

Chelsea-nysigneringen David Datro Fofana er i sentrum av en rettssak som involverer hans tidligere klubb Molde i Norge om overgangen hans.

Ilkay Gundogan har anklaget sine Manchester City-lagkamerater for å gå tom for sult og lyst foran det han spår vil bli et av de tøffeste derbyene på mange år.

Steve Smith skal spille i fylkesmesterskapet i starten av sesongen som forberedelse til Ashes-serien til sommeren og er i forhandlinger med en rekke fylker, inkludert Sussex.

VERGEN

Chelsea forbereder en overgang for Moisés Caicedo fra Brighton etter å ha møtt frustrasjon i å prøve å styrke midtbanen ved å signere Enzo Fernández fra Benfica.

En saudiarabisk forretningsmann leder ansvaret for å se det siste kapittelet i den berømte rivaliseringen mellom Cristiano Ronaldo og Lionel Messi med et bud på 10 millioner riyal (£2,2 millioner) for en billett til treningskampen neste torsdag.

DAGLIG OPPTAK

Det rapporterte Rangers-målet Dion Sanderson har forlatt Birmingham City ettersom en skade har fått sjefen John Eustace til å oppfordre til «forsiktighet» på lån fra Wolves.

Celtic er en av tre klubber som er interessert i den polske spissen Szymon Wlodarczyk.

SKOTTISK SOL

Celtics sørkoreanske mål Cho Gue-sung har åpnet opp om drømmen sin om å spille i den engelske Premier League.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *