Arsenal vs Newcastle spådom, odds, starttid: valg i engelsk Premier League, beste spill for 3. januar 2023

To av de tre beste lagene i den engelske Premier League-tabellen møter når Arsenal vert Newcastle United i en nøkkelkamp tirsdag på Emirates Stadium i London. Gunners topper EPL-tabellen med 43 poeng, syv foran andreplassen Manchester City. Arsenal har kun notert ett tap på 16 Premier League-kamper denne sesongen. I mellomtiden sitter Newcastle på tredjeplass med 34 poeng. Magpies har nettopp uavgjort 0-0 mot Leeds Unitedavslutter Newcastles seiersrekke på seks kamper.

Avspark er planlagt til 14:45 ET. The Gunners er oppført som -135 favoritter (risiker $135 for å vinne $100) i Caesars Sportsbooks siste Arsenal v Newcastle odds, mens Newcastle er +360 underdogs. Uavgjort er +270, og over/under av totalt scorede mål er 2,5. Før du gjør noen Newcastle vs. Arsenal-valg, sørg for å gjøre det Sjekk ut EPL-spådommer og beste spill fra den velprøvde SportsLine-fotballinnsideren Jon Eimer.

Eimer er en spiller med høyt volum med omfattende kunnskap om ligaer og spillere over hele verden. Siden han begynte i SportsLine har han dekket den engelske Premier League, Serie A, FA Cup og mer. Han gikk utrolige 50-25-1 på Premier League-prognosen i 2022 for et overskudd på over $1800 for $100 spillere.

Nå har Eimer brutt ned Arsenal mot Newcastle fra alle vinkler og har nettopp låst inn sine Premier League-valg og spådommer. Du kan gå til SportsLine nå for å se valgene hans. Her er spilllinjene og trendene for Newcastle vs Arsenal:

  • Forskjell Arsenal vs Newcastle: Arsenal -0,5 (-135)
  • Arsenal v Newcastle over/under: 2,5 mål
  • Pengelinje Arsenal v Newcastle: Arsenal -135, Newcastle +360, uavgjort +270
  • ARS: Gunners rangerer nummer to i EPL i mål (40)
  • NYTT: Newcastle leder ligaen i mål mot (11)
  • Velg Arsenal vs Newcastle: Se utvalg her

Utvalgt spill | Arsenal mot Newcastle United

Hvorfor du bør støtte Arsenal

Martin Odegaard hadde den beste sesongen i karrieren. Den 24 år gamle norske midtbanespilleren har allerede sju mål og fem assist på 15 kamper denne sesongen. Hans tidligere karrierehøyder var henholdsvis ni og 12 på 35 kamper med Vitesse i 2018-19. De fem assistene hans ligger på tredjeplass i Premier League.

Dessuten har Gunners vært dominerende på hjemmebane denne sesongen. Arsenal har vunnet alle de syv hjemmekampene sine med en samlet score på 22-8. Med en seier på tirsdag ville klubben vinne sine åtte første hjemmekamper i en toppsesong for første gang i klubbens historie.

Hvorfor du bør støtte Newcastle

Magpies har uten tvil det beste forsvaret i ligaen. Ledet av den 6 fot 3 tommer midtstopperen Sven Botman, Newcastle har kun sluppet inn 11 mål på 17 kamper, som er færrest i EPL og tre færre enn Arsenal. På de 15 kampene Botman har dukket opp i, har Newcastle kun sluppet inn åtte mål.

Dessuten er klubben i utmerket form foran tirsdagens oppgjør. Siden et 2-1 tap kl liverpool 31. august har Newcastle åtte seire og fire uavgjorte mot null tap. Den 12-kampers ubeseirede rekken er klubbens lengste ubeseirede rekke siden 14 ubeseirede kamper i 2011.

Hvordan ta valg mellom Newcastle og Arsenal

Eimer så Arsenal-kampen mot Newcastle fra alle vinkler. Den støtter Over og gir også ytterligere to beste spill. Den ene tilbyr en ekstra utbetaling, og den har også sin fulle kampoppdeling. Han deler bare disse valgene her.

Så hvem vinner Arsenal vs Newcastle? Og hvor er all verdien av innsatsene? Besøk SportsLine nå for å se de beste spillene for Newcastle vs Arsenal, alt fra fotballeksperten som har kjørt høyt på sine Premier League-valgog finne ut.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *