Baltic International Ballet Festival vil by på et storslått og omfattende program

Som vanlig vil du få et innholdsrikt og fargerikt program. Dansekompanier fra Norge og Portugal besøker festivalen, samt to filmvisninger og utstillingen «Centenary Flight of the Latvian National Ballet», som presenteres i Menzendorff-huset.

7. oktober finner festivalens tradisjonelle veldedighetskonsert åpning i kjøpesenteret «Origo» i Riga. Etter det er det planlagt en ballettfilmkveld «Latvijas balleta kods» på kinoen «Splendid Palace».

13. oktober i den nye salen til den latviske nasjonaloperaen og 15. oktober i Riebiņu kultursenter i Preiļi fylke, presenteres forestillingen «The Loft» av det moderne ballettkompaniet Jo Stromgren (Norge). Han leker med genuint menneskelige forsvars- og overlevelsesmekanismer med en galgenhumor som får folk til å le av knuter og vendinger av feil og feil.

Det moderne ballettkompaniet «Quorum Ballet» (Portugal) besøker GORS-ambassaden i Rēzekne, Latgale 21. oktober og VEF Kulturpalasset 24. oktober med forestillingen «Romeo og Julie». Plottet i serien tar oss inn i en verden av ekte og lidenskapelig kjærlighet, som ingenting og ingen kan ødelegge. Den typen kjærlighet som er blind, den typen kjærlighet som er så sterk at selv døden ikke kunne beseire den.

28. oktober i Ventspils arrangerer «Jūras vārti»-teatret konsertprogrammet «Vārds Latvijas jaunajiemchoreografiem», og 29. oktober på slutten av festivalen er det planlagt en filmvisning «Night with a Ballerina».

Informasjon om festivalen finner du på nettsiden til Baltic International Ballet Festival www.ballet-festival.lvså vel som på det sosiale nettverket «Facebook»: facebook.com/Ballettfestival.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *