bedriftskonsulent – Małgorzata Durczyk i hele Norge

Jeg heter Małgorzata Durczyk og har bodd i Norge i 10 år, og i 5 år har jeg drevet bedrift og ansatt ansatte. Jeg kjenner dette markedet veldig godt. Jeg vet nøyaktig hva jeg skal gjøre og når jeg skal gjøre for å kontrollere kaoset i selskapet.

Jeg har en mastergrad i opplæringsledelse og sertifisert rettsmekler registrert på listen over faste rettsmeklere i Polen. I tillegg er jeg i ferd med å bli sertifisert ved RBC Trainer Academy.

Jeg har evnen til å slukke branner og forsone mennesker.


 

Mitt motto er: «Det er ingen håpløs situasjon der det er en mann som har vilje til å kjempe og holde ut, som er fattet, årvåken og tøff.»

KONTAKT MEG. Telefonen koster deg ingenting, og selve samtalen kan være betryggende.

Kontakt :
Bedriftskonsulent Małgorzata Durczyk

[email protected]
️45671034
www.malgorzatadurczyk.no

Sett deg inn i tilbudet, så kontakt meg.

– HR, Arbeidsforhold og Arbeidstakertjenester

Jeg har mye kunnskap og erfaring innen personalledelse i det norske markedet, noe som setter den ansatte først. Jeg vet utmerket godt hvordan man kan gi en gründer en trygg stilling som arbeidsgiver i dette komplekse systemet og beskytte seg mot problemer som oppstår fra ansattes klager.

– Bedriftsrådgivning

Hvis du ikke ønsker å ansette ekstra støtte på permanent basis, og du har områder i organisasjonen din som trenger forbedringer – tilbyr jeg en konsulenttjeneste hvor jeg nøye undersøker hvordan en gitt del av systemet fungerer. hva du skal gjøre for å forbedre funksjonen.
– Punktlig støtte
Jeg vil støtte din bedrift i saker knyttet til administrasjon, opprettelse av nødvendige dokumenter eller sikre optimal drift av bedriften.

– Administrasjon og ledelse av selskapet

En effektiv virksomhet skal fungere som en velkonstruert mekanisme basert på raffinerte og velregulerte prosesser. Jeg lager dem og sørger for at de fungerer perfekt slik at du kan bruke tid på det som gir deg mer tilfredshet.
Jeg erstatter deg med vedlikehold av dokumentasjon, personalsaker, kontakter med regnskap og kontorer og andre administrative forhold.

– Revisjon av driften av selskapet

Gjennom øynene til en perfeksjonist med mange års erfaring med forretningsutvikling i det polske og norske markedet, vil jeg analysere hvordan virksomheten din fungerer og identifisere områder som kan forbedres for å dramatisk øke fortjenesten med liten innsats.

– Løsning av tvister før de tas for retten

Jeg hjelper til i minnelighet å løse krisesituasjoner mellom arbeidsgiver og arbeidstaker FØR de går i retten og utsetter deg for store økonomiske bøter.


HVA FÅR DU VED Å SAMARBEIDE MED MEG?

100 % engasjement
100 % støtte
100 % ansvar for handlinger
100% forståelse
100 % personvern


HVORFOR MEG?

I løpet av de siste fem årene har jeg drevet bedrift i Norge, har jeg opplevd og vært vitne til mange urettferdigheter gründere lider. Det norske arbeidsrettssystemet betjener de ansatte i de fleste saker, og sakene i seg selv løses til fordel.
I mange tilfeller tar ikke entreprenørene hensyn til sine rettigheter og plikter overfor sine ansatte, noe som ofte påfører dem problemer.
Jeg vil gjerne vurdere saken din med et objektivt øye til en erfaren gründer.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *