Bedriftsnyheter | Norge søker å utnytte Odishas vekstpotensial: Ambassadør

Bhubaneshwar (Odisha) [India]2. desember (ANI): Norge er et av partnerlandene som deltok på det pågående Make in Odisha-toppmøtet i delstatshovedstaden.

Odisha tilbyr mineraler, energi og fremfor alt enorme kystlinjer som er en ekstra fordel for handel.

Les også | Hva er Impact Player-regelen i IPL? Alt om den nye BCCI Substitute-funksjonen i den indiske Premier League foran 2023-sesongen.

«Odisha vokser raskere enn gjennomsnittet for India og staten er helt klart et potensial. Vi håper virkelig at vi vil dra nytte av dette potensialet og også bidra til fortsatt vekst og utvikling av Odisha,» sa den norske ambassadøren i India, Hans Jacob Frydenlund. sa ANI på sidelinjen av arrangementet.

For India har Norge fire prioriterte områder: hav, klima, miljø og energi.

Les også | Oppsigelser i ShareChat: Sosiale medieselskaper permitterer mindre enn 5 % av arbeidsstyrken sin etter å ha stengt Fantasy Sports-appen Jeet11.

På spørsmål om hva Norges interesseområde er spesielt i kyststaten Odisha, sa ambassadøren at han spesielt vil satse på hav og energi.

Videre sa Christian Rodrigo Valdes Carter, landsdirektør, Innovasjon Norge ved Den Kongelige Norske Ambassade, i tale til ANI, at de fleste norske bedrifter for tiden er aktive i tradisjonelle industrielle knutepunkter som Delhi, Mumbai og Bengaluru og vurderer å utvide virksomheten i India .

– Grunnen til at vi er her (på Make in Odisha) er at det er interesse fra norsk industri, spesielt i områder hvor Odisha har store fordeler som gruvedrift, stål, jernmalm, tung industri, samt nye områder som vi kalte push. sektor,» sa Carter.

Om Odisha sa han at staten er interessant på grunn av utviklingen den har gjort gjennom årene og tilbyr stabilitet – både i politiske og industrielle sammenhenger.

«Stabilitet og forutsigbarhet er selvfølgelig viktig når man vurderer kapitalintensive investeringer,» la han til. (ANI)

(Dette er en uredigert og automatisk generert historie fra syndikert nyhetsfeed, siste ansatte har kanskje ikke redigert eller redigert innholdet)

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *