Bestill stopp Podbike Frikar: Starten er fortsatt forsinket – Pedelecs, elektromobilitet (e-mobilitet) | Nyheter | VISJON mobilitet

Den norske pedelec-produsenten Podbike har annonsert ytterligere forsinkelser i markedslanseringen og innført en ordrestopp for Frikar på grunn av produksjonsflaskehalser. Etter at pandemien og de resulterende forstyrrede forsyningskjedene druknet planene for produksjon som skulle ha startet allerede i 2021, hindrer nå den forestående resesjonen og stigende renter planene. I tillegg hadde lasttesting med sykkelen tvunget frem uventede svake punkter i konstruksjonen, det samme gjorde grunnleggeren og administrerende direktøren. Per Hassel Sørensen måtte nå innrømme. «En langsom lansering var ikke det vi hadde i tankene da Podbike ble grunnlagt i 2016, men livet har tatt oss dit,» unnskyldte han seg i selskapets merkevaretransparens og sa til fanfellesskapet.

Produksjonsenheten satt opp i Tyskland kan ikke startes med de nåværende økonomiske reservene til crowdfunding-kampanjen på 1,3 millioner euro. Du trenger minst ti millioner euro for det. Også givere oppfordret til å begynne i det små. Oppstarten annonserte videre at den nå er begrenset til en liten serie på 180 modeller produsert i Norge ved selskapets hovedkontor i Stavanger. Spesielle deler som plexiglass panser, chassis og sal er spesielt dyre. Komponentpriser gis kun til kunder basert på bestillingsdato og forventes sendt i 2023. Modellen representerer en «tidlig» versjon av sykkelen og vil kreve «avveininger,» sa selskapet. Tilbehør som styli eller reservebatterier bør være tilgjengelig. I tillegg tiltrekkes kunder av rabatter på reservedeler og utstyr i bruksperioden, samt forsikring og en spesiell sykkellås.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *