Bilder av hockey-VM har gått verden rundt. Mrazek fjernet målvakten og ba så om unnskyldning

De tsjekkiske representantene viste nok et drama under hjemmehockey-VM, da de kom fra 1:3 til 6:3 mot nordmennene. Den dramatiske situasjonen som gjorde mange mennesker lamslått skjedde imidlertid også utenfor banen. Det var feil på puckskuddet til keeper Petr Mrázek, som traff den norske keeperen som sto bak målstolpen.

Det hele skjedde på et øyeblikk. Pucken etter kampen til en av norsk Hockeyspillerne med Michal Kempný satte kursen mot Petr Mrázek, som raskt ville komme seg i sikkerhet foran en motstander i bevegelse.

Men det skjedde noe han absolutt ikke ville. Selv om skuddet til Chicago-målvakten gikk i sikkerhet, angående trusselen mot målet hans, grep keeperen til det norske laget inn under byttet av gjestene. Han falt i bakken og skremte de tilstedeværende hockeyspillerne.

«Jeg så ham åpne døren, og han ble ikke overrasket,» beskrev Mrázek det hele, slik han oppfattet det fra hans ståsted.

En unnskyldning og en hockeystav

Naturligvis lot dette øyeblikket ham ikke være rolig. Rett etter kampen så den norske landslagsmålvakten etter ham. «Jeg snakket med ham etter kampen og ba ham om unnskyldning, jeg er glad for at han er i orden,» sa den 32 år gamle Ostrava-innfødte lettet.

I tillegg ga han «offeret» sitt en hockeystav som han signerte med sin egen hånd i innvollene på stadion, rett foran keeperen, som tok en suvenir fra hendelsen nær venstre øye.

For sin gest, hvor videoen sirkulerer på sosiale nettverk, fikk han mer anerkjennelse fra supportere enn for de tre innslørte målene. Til og med en kjent person fra tsjekkisk MMA la merke til dette Karlos «Terminator» Vémolasom belønnet Mrázek med virtuell applaus.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *