Bilnyheter: det er på tide å se etter vinterdekk!

Siden «Goodyear» presenterte et nytt piggdekk forrige sesong, vil dette være vinterdekk uten pigger: «I år presenterer vi de nye Ice 3 og Performance 3». Ultra Grip Ice 3 vil erstatte Ice 2 og 2+, som har vært i produksjon rekordtid. Ice 2 krevde imidlertid også forbedringer av noen innstillinger. Det ble besluttet å implementere dem i den nye «Goodyear» Ultra Grip Ice 3 slitebanen, som også skiller seg visuelt. Slitemønsteret er tettere og strammere. Mer gummi, flere blokker, flere blokker – flere seiper.

De første resultatene av uavhengige tester er også publisert, og de er oppmuntrende for «Goodyear» – 1. plass i Norge, to andreplasser i Finland og Sverige. Disse resultatene har nettopp fått selskap av en delt 1. plass i testen av det finske magasinet «Teknikaan Mailmaa». Ice 3 vil også ha patentert «Goodyear» lydkomfortteknologi, som reduserer støy som genereres av dekket som kommer inn i kupeen. Fra første sesong vil «Goodyear» Ice 3 være tilgjengelig i størrelser fra 15 til 21 tommer. 13 nye størrelser vil dekke utvalget av dekk for elbiler fra «Tesla 3» til «Nissan Ariya». Også nytt: Ice 3-dekkene vil ikke lenger ha separate SUV-modeller, fordi dimensjonene, vekten og hastighetsvurderingene overlapper hverandre.

Goodyear Ultra Grip Ice 3 er et typisk nordisk dekk, eller om du foretrekker det, friksjonsdekk. For byer, høyere hastigheter og lengre reiser er nok den nye Ultra Grip Performance 3 mer egnet. Den har ekstra riller for å drenere vann og snøslam, men samtidig har Performance 3 en uvanlig egenskap med raske vinterdekk – flere seiper. . «Goodyear» Performance 3-sortimentet er enda bredere enn Ice 3 – fra 14 og opp til 21 tommer. En konsolidering av dimensjoner, hastighetsindekser og laster er også utført for denne modellen, unntatt SUV- og UHP-segmentene. Det er en enkel forklaring på å kombinere størrelser: for mange alternativer.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *