Bright op Dekk: elektrisk liggesykkel og mobilplugg

Brights dekkbitere Bram, David og Rutger viser inn Skinnende på dekkene hver uke de nyeste kjøretøyene og de mest spesielle innovasjonene innen transport. Du kan se Bright on Tyres hver uke RTL-Z, RTL7 Eller på video land. Med denne uken:

Nerd campingplass

Jeg drar på ferie og tar med meg: nok energi til å vare i flere uker. Stadig flere nye elbiler kan brukes som stikkontakter. Derfor tar animatørene med seg alle sine favorittcampingdingser til en naturcamping uten strømtilkopling.

Takk til Staatsbosbeheer for campingplass De Dennen på Schoonlo. Takk til Campingverden Hendriks til Ermelo for lån av Dometic oppblåsbare telt Takk til camptoo for levering av Tonke Mercedes EQV

Podbike: elektrisk kapselsykkel

Bram får ta med seg Podbike-prototypen for en ettermiddag. Denne norskproduserte dekkede elektriske liggesykkelen tilbyr en unik kjøreopplevelse, men er fortsatt veldig uferdig.

Rutgers Stroom Course: Hazing EV

De første kilometerne dine i en elbil kan være ganske spennende. Rutger gir en kort leksjon hvorpå du ikke trenger å bekymre deg for noe.

elektrisk enhjuling

David prøver å få peiling på en elektrisk enhjulssykkel, Onewheel XR. Vil det være «ha» eller «dump»?

Takk til Voltes.nl for levering av enhjuling.

Kommer snart: Elfstepjestocht

Snart vil du se vår i Bright op Tyres Besøk i elleve etapper: på en dag langs de elleve frisiske byene på elleve forskjellige (elektriske) scootere. Vi bruker den til å samle inn midler til forskning på testikkelkreft.

Følg oppdateringer om Bright on Tyres.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *