BYD introduserer sitt 3 millionte nye energikjøretøy og lanserer nytt Matrix-personbilmerke

Lanseringsseremonien for produksjonslinje for BYDs nye energibil nummer tre millioner ble holdt i BYDs globale hovedkvarter 16. november. Det var ikke bare en symbolsk milepæl for BYD, men også en viktig prestasjon for utviklingen av nye energikjøretøyer rundt om i verden. Mens det tok 13 år for BYD å nå den første milepælen på én million nye energikjøretøyer, passerte BYD milepælen «en million til to millioner nye energikjøretøyer» et år senere. I dag, på bare 6 måneder, har BYD passert milepælen «fra to til tre millioner nye energikjøretøy». BYD har vist en enorm «akselerasjon» i den nye energibilindustrien, noe som letter den raske endringen i global grønn mobilitet. Under seremonien uttrykte Wang Chuanfu, styreleder og president i BYD, sin oppriktige takk til BYD-kunder, medievenner, industripartnere, kolleger og ansatte.

Denne pressemeldingen inneholder multimedia. Se hele pressemeldingen her: https://www.businesswire.com/news/home/20221116005470/nl/

Produksjonslanseringsseremonien (Foto: Business Wire)

På arrangementet presenterte Wang Chuanfu, styreleder og styreleder i BYD, det tredje millioner nye energikjøretøyet til Wang Shuang, en kvinnelig fotballspiller som ble kåret til Årets asiatiske fotballforbunds (AFC) spiller i 2018. «Det er en stor ære å eie BYDs 3 millioner nye energikjøretøy,» sa Wang Shuang, «Jeg håper alle kan støtte bærekraftig mobilitet for å bidra til å kjøle ned jorden med 1 ℃ og øke vår kraft til å vise verden.»

«Gitt den stadig skiftende industrielle transformasjonen og forbrukertrendene i fremtiden, vil BYD fortsette å fokusere på vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dessuten vil BYD fortsette å møte folks søken etter et bedre liv med avansert teknologi og diversifiserte produkter,” sa Wang Chuanfu.

Han forklarte også det BYD, videreutviklet på det eksisterende «vier-in-één» -sikkerhetssystemet som er sikkerhet for grunnstoffer av batteri, batteri, batteripakke og kjøretøy garantert, en annen banebrytende teknologi kan introduseres for sikkerhetssystem. å rette. «For å forsikre våre kunder om sikkerhet, har vi gjort det til et oppdrag som vi vil utføre til slutten,» sa Wang Chuanfu.

På arrangementet kunngjorde Wang Chuanfu at BYD ville skape et førsteklasses merke rettet mot luksusmarkedet, Yangwang, med forstyrrende teknologier og produkter. Den nye modellen vil bli lansert i første kvartal 2023 og vil gi brukerne enestående høy ytelse.

I tillegg vil BYD introdusere en ny merkevare basert på svært profesjonelle og personlig tilpassede identiteter i 2023 for å møte ulike forbrukeres etterspørsel. Merket vil bruke co-creation med brukere og inviterer alle franchisetakere til å bli med BYD i sin promotering.

I fremtiden vil BYD Auto danne en kraftig merkevarematrise bestående av BYD (Dynasty & Ocean), Denza, Yangwang og et annet nytt merke som spesialiserer seg på profesjonelle og personlige identiteter, inkludert familiebiler og luksusbiler. Med popularisert og personlig design vil BYD kontinuerlig tilby produkter av høy kvalitet som oppfyller kundenes økende forventninger.

I tillegg vil BYD følge sin overordnede strategi ved å videreutvikle det globale markedet og promotere personbilindustrien over hele verden. For tiden har BYD utvidet sitt fotavtrykk av nye energikjøretøyer til mer enn 400 byer i 70 land og regioner på 6 kontinenter.

Lanseringen av den 3 millioner NEV er ikke bare en milepæl i BYDs historie, men også en milepæl for å akselerere global grønn mobilitet. I fremtiden vil BYD fortsette å jobbe med partnere fra ulike bransjer for å oppnå utvikling av høy kvalitet. Som en del av dette partnerskapet vil BYD også fortsette å tilrettelegge for utviklingen av den globale nye energibilindustrien og akselerere hjemmeplanetens overgang til en grønnere verden.

Om BYD

BYD er et multinasjonalt høyteknologisk selskap dedikert til å utnytte teknologiske innovasjoner for et bedre liv. BYD ble grunnlagt i 1995 som en produsent av oppladbare batterier, og har nå et bredt virksomhetsomfang som dekker bil, jernbane, ny energi og elektronikk. Den har mer enn 30 industriparker i Kina, USA, Canada, Japan, Brasil, Ungarn og India. BYD er forpliktet til å tilby energiløsninger med nullutslipp, fra kraftproduksjon og lagring til sine applikasjoner, for å redusere verdens avhengighet av fossilt brensel. Selskapets nye energibiler dekker nå seks kontinenter, mer enn 70 land og regioner og mer enn 400 byer. Selskapet er notert på børsene i Hong Kong og Shenzhen, og er anerkjent som et Fortune Global 500-selskap som bringer innovasjon for en grønnere verden.

For mer informasjon, besøk www.bydglobal.com.

Om BYD Auto

BYD Auto ble grunnlagt i 2003 som automotive datterselskap av BYD, et multinasjonalt høyteknologisk selskap dedikert til å utnytte teknologiske innovasjoner for et bedre liv. BYD Auto har som mål å akselerere den grønne omstillingen i den globale transportindustrien og fokuserer på utviklingen av rene elektriske og plug-in hybridbiler. Selskapet mestrer kjerneteknologiene i hele industrikjeden av nye energikjøretøyer, som batterier, elektriske motorer, elektroniske kontrollere og halvledere for bilindustrien. Den har gjort betydelige teknologiske fremskritt de siste årene, inkludert bladbatteri, DM-i og DM-p hybridteknologi, e-Platform 3.0 og CTB-teknologi. Selskapet er den første bilprodusenten i verden som slutter å produsere kjøretøyer med fossilt brensel i overgangen til elektriske kjøretøy og har ledet salget av nye energipassasjerbiler i Kina i 9 år.

Denne kunngjøringen er offisiell på det originale kildespråket. Oversettelser er kun ment som et lesehjelpemiddel og skal sammenlignes med teksten på kildespråket, som er det eneste juridisk gyldige.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *