CAA Men’s Soccer Weekly Awards – 4. september

CAA Men’s Soccer Weekly Awards – 4. september

RICHMOND, Va. (4. september 2023) – Stony Brook Jr. Amit MagozSenior Monmouth Ben ZakowskiCharleston graduate student Ethan Garveyog førsteårsstudent Drexel Julien Jordheim er vinnerne av CAA Men’s Soccer Weekly Awards for uken som avsluttes 3. september.

UKENS MEDOFFENSIV SPILLER
Amit Magoz, Stony Brook
Juniorer | Midtbanespiller | Ramat Hasharon, Israel / Rothberg

Magoz scoret to mål og la til en assist på en 1-1 uke som inkluderte en imponerende ligaseier. Den israelske junioren scoret et mål og en assist i lørdagens 4-0-seier over forsvarende CAA-mester i ordinær sesong, Elon, etter å ha gitt netting i forrige mandags kamp mot Iona.

UKENS MEDOFFENSIV SPILLER
Ben Zakowski, Monmouth
Senior | Neste | Glen Rock, New Jersey / Glen Rock

Zakowski tok med alle de tre målene til Monmouth i et comeback i andre omgang for å slå LIU på mandag. Nord-Jersey-senioren uavgjort kampen med Sharks på 63rd minutt, tok fordelen på en straffe i 68thog assisterte på Kevin Zapatas 73rd ett minutts mål da Hawks kom sterkt tilbake for seieren.

UKENS FORSVARSSPILLER
Ethan GarveyCharleston
Hovedfagsstudent | Forsvarer | New Orleans, Louisiana / St. Croix

Garvey spilte alle 90 minutter og ledet Charlestons defensive innsats i en 2-1-seier over Drexel for å åpne ligakampen. Overføringen fra Evansville forankret en baklinje som begrenset Dragons til åtte skuddforsøk og to på mål da Cougars åpnet CAA-listen med tre poeng for andre året på rad.

UKENS ROKIE
Julian Jordheim, Drexel
Freshman | Forsvarer | Fredrikstad, Norge / Wang Toppidrett Fredrikstad

Jordheim’s scoret sitt første karrieremål sist mandag på Lafayette for å hjelpe Drexel med å få uavgjort. Den 84th Minutttellingen førte til at Dragons avsluttet kampen 1-1. Jordheim spilte alle 90 minutter og bidro til å holde Leopards til fire skudd totalt og to på mål.

VINNERE AV 2023 CAA HERREFOTBOLL UKEPRISER
UKENS OFFENSIV SPILLER
28. august: Sam Donnellan, Delaware
4. september: Amit Magoz, Stony Brook; Ben Zakowski, Monmouth

UKENS FORSVARSSPILLER
28. august: Wessel Speel, Hofstra
4. september: Ethan GarveyCharleston

UKENS ROKIE
28. august: Bryan Miralrio, UNCW
4. september: Julian Jordheim, Drexel

Følg CAA videre Facebook, Twitter Og instagram for oppdatert informasjon og for å lære mer om CAA medlemsinstitusjoner og deres team.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *