Cassadaga-mannen donerer juletresalg til hospice | Nyheter, sport, jobber

Bilder innsendt edelgranfelt som ligger ved Cassadaga eid av John Straight. Alle penger som tjenes på å kutte trærne vil bli donert til Chautauqua Hospice and Palliative Care.

John Straight plantet trærne sine for omtrent seks år siden i en bar mark han hadde fordi han ikke kunne plante noe annet der og ikke ville at det skulle gå til spille. Trærne er nå modne og klare til å kuttes, akkurat i tide til høytiden.

Straight tilbyr alle muligheten til å komme og kutte treet etter eget valg, den eneste kostnaden er $20 per tre, og pengene vil bli donert til Chautauqua Hospice.

«I 2015 døde min kone», Direkte sagt. «Hospitset var en viktig del av omsorgen hans ved livets slutt og var veldig nyttig for meg og barna mine. Jeg bestemte meg for at heller enn å selge disse trærne og tjene noen få dollar, ville jeg gi dem pengene.

Straight ligger omtrent † av en mil fra Cassadaga, like utenfor landsbyen. Tree Field ligger på 7479 Putnam Road og er omtrent en halv dekar av Straights tre og en halv dekar land. Opprinnelig startet Straight med 150 edelgraner i sitt felt, men sier han mistet rundt 100 det første året.

Etter å ha plantet dem på nytt anslo Straight at det fortsatt var rundt 150 trær på feltet.

«Noen av dem er ikke pene, men de fleste er respektable og vil tjene gode trær for $20,» Direkte sagt. «Jeg klipper også åkeren regelmessig, som en plen.»

Alt som skal til for å plukke opp et tre er å kjøre dit feltet er. Det er et skilt som viser plasseringen samt veibeskrivelse og informasjon. Noen sager er tilgjengelige, men Straight inviterer alle til å ta med sine egne. Skiltet inneholder også en pil som peker til riktig hus for å legge igjen pengedonasjoner.

«Du kan hogge ned hvilket som helst tre du liker og laste det opp,» Direkte sagt. «Det er en boks for penger å sette på verandaen til huset mitt. Du kan komme når som helst, det er ingen timer. Bare legg pengene i boksen. Vi stoler på at folk er ærlige og rettferdige.

Hvorvidt Straight gjør noe slikt neste år eller i fremtiden avhenger av hvor mange trær som selges i år.

«Jeg tror jeg kommer til å fortsette med dette til det ikke er flere trær,» Direkte sagt. «Jeg begynner å bli gammel, så vi får se om jeg bestemmer meg for å omplante noen. Jeg vil ikke at åkeren skal bli til en skog. Vi får se hvor mange som blir solgt i år.

Det viktigste er at Straight sa at alle pengene donert fra trærne vil gå til Hospice, og han understreket hvor mye organisasjonen betyr for ham og hans familie.

«Hospitset er veldig viktig» Direkte sagt. «Det er flott service. Omsorgen ved livets slutt de ga, gjorde det så mye lettere for min kone, meg og barna. Og mye av pengene de får kommer fra donasjoner.

Straights edelgrantrær er tilgjengelig nå for å bli felt til høytiden.


Dagens siste nyheter og mer til innboksen dincristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *