Chelsea vil signere Fofana fra Molde

SE Chelsea TV på beIN SPORTS | via Foxtel, Kayo Sports, Fetch TV og beIN SPORTS CONNECT

Fofana vil bli Chelseas første signering fra Graham Potter-æraen når overgangsvinduet for januar offisielt åpner på søndag, etter å ha blitt enige om en langsiktig avtale på Stamford Bridge.

Fofana har vært Chelsea-fan siden barndommen og har muligheten til å følge i fotsporene til sitt idol Didier Drogba, som vant fire Premier League-titler, fire FA-cuper, tre ligacuper og UEFA Champions League i to perioder med klubben.

20-åringen, som har to seniorlandskamper, ble Moldes toppscorer med 15 mål forrige sesong da de tok tilbake den norske Eliteserie-tittelen.

En uttalelse på Moldes nettsider lød: «Elfenbenskysten-spissen har herjet både i Norge og på den internasjonale scenen. Nå er David Datro Fofana klar for et nytt eventyr i England og Premier League.

– Molde fotballklubb takker David Datro Fofana for innsatsen og ønsker ham lykke til i Chelsea.

Chelsea trengte angrepsforsterkninger etter at Armando Broja revnet det fremre korsbåndet i en vennskapskamp mot Aston Villa denne måneden, en skade som forventes å holde spissen ute av spill resten av sesongen.

Potters side gjorde en vinnende retur til Premier League da Kai Havertz og Mason Mount scoret en 2-0 seier over Bournemouth onsdag (AEDT), men forblir seks poeng av de fire beste.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *