Cruise: Aidas gjester er sjokkert – kaptein gjør risikabelt trekk

Passasjerene på «Aida Mar» skal ha bekymret seg tirsdag 17. oktober. På cruiset deres fra Østersjøen langs de norske fjordene skulle avslapping være dagens orden, men plutselig snudde tidevannet.

+++ Cruise: gigantiske skip sier farvel – trist for tyske ferierende +++

Toktet hadde vært dominert av turbulens siden morgenen. Til slutt måtte kapteinen på «Aida Mar» ta en avgjørelse, som rapportert av vår partnerportal «MOIN».

Et cruiseskip havnet i en storm

Skipet skulle egentlig legge til kai ved havnen i Haugesund, en handelsby på Nordsjøkysten i Rogaland. Etter mye anstrengelse måtte imidlertid kapteinen forlate dokkingsmanøveren. Årsaken var at vinden blåste så kraftig at ethvert forsøk var dømt til å mislykkes.


Også interessant: Cruise: Rederiet kansellerer populære destinasjoner – den alvorlige grunnen


I stedet måtte rutebåten forbli offshore i flere timer. For å ivareta sikkerheten til passasjerer, mannskap og selve skipet ble det ikke satt i gang ytterligere manøvrer. Landpermisjon var uaktuelt.

«Aida Mar» fortsetter

Men som en fersk rapport fra «Kreuzfahrt-Aktuelles.de» viser, startet «Aida Mar» reisen rundt klokken 15 og satte kursen mot neste destinasjon, Eidfjorden. Gjestene måtte derfor gi fra seg en av dem i løpet av den ti dager lange turen til Norge med seks mellomlandinger.


Ingen flere nyheter:


Etter Eidjford er det planlagt å fortsette til Bergen, Olden, Vikoyri, Kristansand og Århus før cruiseskipet returnerer til Warnemünde (Mecklenburg-Vorpommern).

Faktisk er reiserutendringer og forsinkelser på cruise på grunn av dårlig vær på sjøen ikke uvanlig, som «MOIN» rapporterer. Du kan finne ut hvilket skip som nylig har hatt problemer med dette på vår partnerportal «MINDRE AV«Les.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *