Cruiseskipet «Aida Perla» kommer tidlig tilbake fra Norge – fare truer

«Aida Perla» ankommer Hamburg tidligere enn forventet på grunn av den varslede stormen. Dette er ikke den første endringen på det norske cruiset.

Cruiseskipet «Aida Perla» returnerer til Hamburg før skjema. Skipet er ventet i havnen i Hamburg torsdag kveld. Det er for øyeblikket allerede i Nordsjøen utenfor kysten av Cuxhaven, som vist av skipssporingssiden «vesselfinder.com». Det forventes å nå pilotstasjonen Elbe 1 ved munningen av Elben foran Cuxhaven rundt klokken 12, melder cruiseportalen «schiffe-und-kreuzfahrten.de».

I følge rapporten foretok cruiseskipet reisen fra Kristiansand, Norge, i høy hastighet for å spare passasjerer for en stormfull dag på havet.Ankomsten til hansabyen var egentlig planlagt til fredag ​​20. oktober.

Dette er ikke den første endringen på cruiset «Aida Perla».

Værtjenesten spår vindkast på opptil 85 km/t over Nordsjøen for fredag. De tilsvarende vindene betyr ikke bare høye bølger og sterke skipsbevegelser, men utgjør også en viss utfordring under havnemanøvrer, da cruiseskip gir en stor vindangrepsflate.

Dette er ikke den første endringen på det norske cruiset for «Aida Perla». Ifølge «schiffe-und-kreuzfahrten.de» måtte skipet Kussmund ankre uventet i Bergen og Trondheim ved starten av den elleve dager lange reisen, noe som betyr at mellomlandingen i Geiranger ble utsatt et døgn. Det førte til at holdeplassene i Andalsnes, Molde og Alesund ble kansellert uten erstatning.

I år legger «Aida Perla» til kai for siste gang i Hamburg torsdag kveld. Cruiseskipet tilbringer vintersesongen rundt Kanariøyene, Den dominikanske republikk og Barbados. Den skal først legges til kai i hansabyens havn igjen i april 2024.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *