Czestochowa. Uavhengighetsdag med de døde. Slik feiret hvalrosser uavhengighetsdagen. Se bildene

Du kan vise din patriotisme på mange måter. Innbyggere fra hele landet deltar ikke bare i offisielle seremonier eller marsjer. Det er organiserte løp, militærshow og… flott svømming! Slik feires den nasjonale uavhengighetsdagen 2022 i Częstochowa. Se bildene!

Czestochowa er en gruppe gale mennesker som deler en lidenskap for isbad. Så laget bestemte seg for å feire den nasjonale uavhengighetsdagen på en ganske uvanlig måte – ved å dykke i vannet! Selv om det allerede er november, plager det kalde vannet dem ikke! Det er bare et show. Se bilder i vårt galleri.

Czestochowa. Uavhengighetsdag med de døde. ja morse…

Husk at svømming består av en kort nedsenking i lavtemperaturvann, vanligvis under 5 grader Celsius. Svømming er en form for rekreasjon, praktisert i innsjøer, elver eller til sjøs.

SLIK SER UAVHENGIGHETSDAGSFEIRINGER UT I SLESIA. SE FILM!

Vanligvis varer svømmingen fra høst til vår, og sesongen begynner i november. Den bruker effekten av kulde, som kan ha en positiv effekt på kropp og sinn.

Regelmessig eksponering for kalde temperaturer kan forbedre ditt generelle velvære. Imidlertid kan ikke alle utøve denne sporten. Det er helsekontraindikasjoner for personer som ikke bør bruke denne formen for rekreasjon. En kontraindikasjon kan være en sykdom, men også å ta visse medisiner.

Bilder med tillatelse av Marek Tęcza

Det skjer i Polen og rundt om i verden – les videre i.pl

Partner reklamemateriell

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *