De mest sette Netflix-filmene i 2022

Med noen dager før 2022, Netflix avslørte låtene som var årets største hits. Det er en… interessant liste.

Som Netflix gjør med alle sine topp-sette innholdslister, måler de popularitet etter antall timer en tittel ble sett i løpet av de første 28 dagene med tilgjengelighet for streaming. (Etter det antar jeg at du kunne se 120 millioner timer med marmaduke og det vil ikke endre noe.)

Totalt sett handlet årets største hits på Netflix om stjernene: store Hollywood-talenter som Chris Evans, Ryan Reynolds, Kevin Hart, Adam Sandler; i utgangspunktet folk som er merkevarer selv. Du ser ansiktet deres øverst på Netflix-kontoen din, og det alene gir deg en ide om hva du skal se. Noe som er fornuftig: folk slår på Netflix, ser på det som er på og bestemmer om det er noe de tror de vil like eller ikke.

Her er den komplette listen over de mest populære filmene på Netflix i 2022:

De mest populære filmene på Netflix i 2022

Dette er de mest sette engelske filmene på Netflix i 2022.

Listen er utelukkende engelske filmer. Mest sette filmer på andre språk enn engelsk inkluderer Troll fra Norge, Stille på vestfasaden fra Tysklandsvart krabbe fra Sverige, gjennom vinduet mitt fra Spania, og rivingen av Frankrike.

Mangler fra listen er Krystallløk: Et mysterium i strid, som sannsynligvis vil bære mange av disse filmene nedover veien, men den debuterte først på Netflix for noen dager siden og ble derfor ikke inkludert i denne listen. (Bare i løpet av de første dagene av utgivelsen har abonnenter allerede sett 82,1 millioner timer av filmen.) Også mangler på listen er nesten alle utfordrerne til Netflix-prisen i år, inkludert Alejandro González Iñárritu. Bard eller biopic av Marilyn Monroe Blond eller musikalen De hadde mye mer suksess i år med stjernebiler. Ikke bli overrasket over å se enda flere filmer som denne i 2023.

De tilfeldige filmene som er uforklarlige hits på Netflix rundt om i verden

Disse gamle, tilfeldige eller direkte dårlige filmene vises i Netflixs topp 10 mest sette filmer i mange land rundt om i verden.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *