Demsey McKean truer med å «pensjonere» Anthony Joshua

Australieren er en potensiell motstander for Anthony Joshuas første kamp i 2023.

I første halvdel av 2023 kommer Anthony Joshua tilbake etter hans to tap for den forente tungvektsmesteren Oleksandr Usyk.

Når den britiske boksesuperstjernen søker å finne tilbake til seier, vil valget av motstander være avgjørende, men det har ikke stoppet mange tungvektere fra å kaste hatten i ringen for det som ville vært en høy lønn i dagkarrieren.

En av dem er den australske venstrehenderen Demsey McKean som avslørte til himmelsport som snakker om at en potensiell kamp har funnet sted og er sikker på at han kan løfte teppet for Joshuas karriere.

«Vi er en av favorittene til en mulig Anthony Joshua-motstander,» sa McKean.

«Jeg kan være (mannen til å ta Joshua ut) og jeg er veldig sikker på at jeg kan gjøre det. Men misforstå meg rett, det er fortsatt flere kamper for AJ. Hvis han taper for meg, en av de 10 tungvekterne Det burde heller ikke være slutten.»

McKean roste også Joshua og føler at OL-gullvinneren ikke får den æren han fortjener for det han har gjort for tungvektsdivisjonen.

«Folk gir ham sannsynligvis ikke æren han fortjener, det han har gjort for tungvektsspillet. Han har brakt mye øyne og penger til tungvektsdivisjonen.

«Han er sannsynligvis det største navnet innen boksing, alle er etter ham, inkludert meg. Han er navnet du skal ha på CV-en din. Det er fortsatt kamper å ta, og folk vil alltid betale for å se. disse kampene.

«Men tre tap på rad, trenger han å fortsette slik? Er han godt plassert nå?»

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *