Den 8. utgaven av Morocco International Horse Racing Meeting vil bli arrangert av SOREC 19. og 20. november på veddeløpsbanen Casablanca-Anfa | Conso nyheter

Royal Society for the Encouragement of the Horse (SOREC) vil organisere 8th utgaven av Morocco International Meeting, et ridearrangement på høyt nivå som arrangeres den tredje helgen i november hvert år. Dette arrangementet, åpent for allmennheten, er en del av de strategiske ambisjonene til SOREC hadde som mål å demokratisere hesterelaterte praksiser og Å GJØRE utstråle den marokkanske shoppingsektoren.

Denne store begivenheten i den marokkanske hesteveddeløpskalenderen vil samle nasjonale og utenlandske hester og jockeyer. For å forfølge ambisjonen om å styrke MIMs rolle i innflytelsen til den marokkanske racingsektoren internasjonalt, mobiliserte SOREC de beste ressursene for å organisere et møte i samsvar med internasjonale standarder.

En ambisjon: å dele lidenskapen for racing med allmennheten

I tillegg til en invitasjon til å fordype deg i hesteveddeløpsverdenen, er Morocco International Meeting også et øyeblikk med underholdning for store og små. Faktisk har SOREC planlagt mange arrangementer og aktiviteter gjennom helgen.

» Påvirkningen fra marokkanske raser er en stor utfordring for SOREC som jobber for å posisjonere Marokkos internasjonale møte i internasjonal målestokk. Det er også en viktig anledning der vi ønsker å dele dynamikken og følelsene med allmennheten store løp. Vårt langsiktige mål er å gjøre Rikets veddeløpsbaner til virkelige steder for fritid og underholdning. », erklærer Omar Skalli, administrerende direktør i SOREC.

Programmering på høyt nivå

Fjorten løp, hvorav åtte er internasjonale, er planlagt til denne helgen, med den prestisjetunge Grand Prixen til Hans Majestet Kong Mohammed VI av engelsk fullblod (19. november) og arabisk fullblod (20. november) som nøkkelbegivenheter. Mer enn 190 hester vil stå til start i de ulike løpene denne helgen og følgende 16 land: Marokko, De forente arabiske emirater, Saudi-Arabia, Qatar, Frankrike, Italia, Spania, Tsjekkia, Sveits, Tyskland, Sverige, USA, Norge, Storbritannia, Ungarn og Danmark.

I tillegg ønsket SOREC å gi denne 8th utgave av et kunstnerisk verk som reflekterer på den ene siden Marokkos kreativitet, og på den andre siden følelsen og vanviddet som hesteveddeløp vekker. Denne fresken laget av resirkulerbare materialer, designet av kunstneren Anwar Belaaroui, vil bli stilt ut på veddeløpsbanen så lenge arrangementet varer. Den uttrykker en visjon der lidenskapen for hesteveddeløp deles og spres.

Royal Society for the Encouragement of Horses (SOREC) er et offentlig selskap opprettet i 2003 under tilsyn av departementet for landbruk, maritime fiskeri, bygdeutvikling og vann og skog. Med en unik forretningsmodell i verden, forfølger SOREC følgende oppdrag: å overvåke avl og forbedring av hesteraser i National Stud Farms, organisering av hesteveddeløp på veddeløpsbaner, ledelse av hestespill, samt bygging og drift av hesteveddeløpsinfrastruktur. For å forfølge ambisjonen om å posisjonere hestesektoren som en motor for utvikling i landlige områder, retter SOREC sin aksjon mot å fremme raser og på å tjene penger på bruken av hesten for å støtte fremveksten av økonomisk levedyktige og økonomisk uavhengige økosystemer.

Kilde: Offisiell pressemelding

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *