Den kjente norske DJ-en Alan Walker opptrer 8. oktober på Tauron Arena

Norsk DJ og produsent Alan Walker inviterer til første etappe av sin WalkerVerse-turné, en konsert i Europa og Nord-Amerika. Et av stoppestedene hennes blir Tauron Arena Kraków, hvor hun opptrer lørdag 8. oktober. Han vil bli akkompagnert på scenen av Au/Ra og Julie Bergan. Goodboys og LittGloss vil spille som støtte.

Den vakreste polske jenta i verden

Alan Walker har over 15 milliarder lyd- og videostrømmer over hele verden og nesten 115 millioner følgere på sosiale medier. Etter utgivelsen av hans første album «Different World», tok det andre albumet «World of Walker» utgitt i 2021 artistens karriere til et enda høyere nivå.

Dansemusikk-superstjernen hever standarden med sine kommende liveopptredener, og beviser hvorfor han er en av de mest populære elektroniske musikkartistene i verden. Berømt for sine varemerker – maske og balaclava – skaper han en mystisk atmosfære rundt alt ved ham. Et eksempel på denne scenemagien var hans opptredener på de to utgavene av Festival FEST i 2019 og 2021, hvor han hver gang samlet jublende folkemengder foran scenen og ga publikum underholdning på høyeste nivå.

Nylig hadde Alan Walkers nye singel «Extremes» premiere på Sony Music. Artisten har slått seg sammen med multi-platina singer-songwriter Trevor Daniel. Det energiske elektrosporet er spekket med house-elementene Walker er kjent for, supplert med Daniels skjærende vokal – noe som resulterer i en kombinasjonseffekt av alt-pop med litt sonisk seighet.

Det skjer i Polen og rundt om i verden – les videre i.pl

Partner reklamemateriell

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *