Det ville supertalentet avskyet mesteren. Slutt å oppføre deg som et barn, knurret Wawrinka

Som nitten er Holger Rune på vei mot verdens beste tennis. Etter å ha nådd topp 20 for første gang, bekreftet den uhemmede unge dansken sitt giganttalent i Paris, hvor han i en fristende generasjonskamp overmannet Stan Wawrinka, som slapp unna tre matchpoeng. Men sveitseren var ikke i smaken av Runes tradisjonelt ramponerte og rastløse væremåte.

Holger Rune blir skikkelig sint og dansk tennis forventer store ting. Den ville tenåringen befant seg i utmerket form på slutten av sesongen og spilte i tre påfølgende finaler.

Etter å ha spilt i finalen i Sofia, vant han turneringen i Stockholm, hvor han slo toppseed Stefan Tsitsipas i den siste kampen. Forrige uke falt han i Basel i tittelkampen med kongen av innendørsdelen av sesongen, kanadieren Felix Auger-Aliassim.

Nå ønsker han å oppfylle sine høyeste ambisjoner på det store Masters-arrangementet i den franske hovedstaden.

Den innfødte københavneren fikk en flott start på det berømte Bercy-stedet på høyre bredd av Seinen. I det svært etterlengtede møtet vant han den tredobbelte Grand Slam-mesteren Stan Wawrinka, 18 år eldre, etter å ha avverget totalt tre matchpoeng i det andre settet på 4:5 og i det tredje på 5:6 .

Han fikk imidlertid ikke gratulasjonene fra den tidligere verdenstreneren etter det store dramaet. Wawrinka, for tiden den 153. tennisspilleren i verden, valgte i stedet for takknemlige ord en irettesettende tone da han håndhilste på nettet.

«Jeg skal gi deg noen råd. Slutt å oppføre deg som et barn på banen,» sa sveitseren til den overraskede unggutten.

Samtidig spilte Rune et av de roligste spillene etter hans standarder, men ansiktsuttrykkene hans, konstante kommentarer på ting og høylytt rabling faller ikke i smak hos alle.

Rune reagerte ikke på Wawrinkas råd, men selv en relativt kort feiring indikerte at han var opprørt over den skuffede motstanderens ord.

Likevel roste han den kjente motstanderen på sosiale medier like etter kampen. «Flott kamp. Stan Wawrinka er en fantastisk fighter og jeg er takknemlig for å være i andre runde,» skrev tenåringen.

Serena Williams tidligere trener Patrick Mouratoglou, som begynte å hjelpe Rune midlertidig etter at sesongen ble avsluttet for tidlig med nåværende trener Simona Halep, var også fornøyd med suksessen.

«Holgers ambisjoner er ekstremt høye. Men på den annen side har han våpnene til å virkelig oppnå dem. Jeg ble sjokkert over styrken hans og intensiteten i spillet hans. Og det vil fortsette å vokse,» sa han om det 19 år lange spillet. -gammel. -Gammel.

Rune er fortsatt en diamant i det grove og oppførselen hans er ofte gjenstand for kritikk. Under nylige US Open anklaget han motstanderen Cameron Norrie for usportslig oppførsel: ifølge ham bommer briten altfor ofte ballen på serven.

I sin hittil største Grand Slam-suksess, et løp til Roland Garros-kvartfinalen i vår, gjorde Rune seg et navn i fansens hjerter som en uransakelig stormtrooper.

Etter nederlaget håndhilste han så vidt på eventuelle andreplass Casper Ruud, og hevdet deretter overfor media at nordmannen «skrik ham i ansiktet av glede» i garderoben. Ruud kalte det en «åpen løgn».

«Jeg forstår at noen spillere er mer emosjonelle enn andre, og han spiller selvsagt med mye følelser. Det er bra, men det er synd at han finner på en historie og bruker den til å angripe meg. og familien min,» sa nordmannen. . Jeg forstår ikke oppførselen til Rune på time star.

Rune bekreftet seier over Wawrinka onsdag kveld ved å gå forbi Hubert Hurkacz for 16-delsfinalen, hvor han møter Andrej Rublyov.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *