Donald kunngjør seks valg for å fullføre Euro Ryder Cup-troppen

Ryder Cup-troppene er satt når den europeiske kapteinen Luke Donald annonserte sine seks jokerkort på mandag.

Tommy Fleetwood (England), Sepp Straka (Østerrike), Justin Rose (England), Shane Lowry (Irland), Nicolai Hojgaard (Danmark) og Ludvig Aberg (Sverige) er valgt ut til å bli med i de seks automatiske kvalifiseringskampene for kamper på Marco Simone i Roma, Italia, fra 30. september til 1. oktober.

Forrige ukes Omega European Masters var den siste kvalifiseringsbegivenheten for Team Europe og Aberg avsluttet i 64 for å sikre sin første seier siden han ble proff i juni. Den 23 år gamle tidligere Texas Tech-stjernen hadde ikke nok kvalifiserings- eller verdensrankingpoeng til å garantere en plass på Continental-laget, men han lot ingen tvil om sin tilstedeværelse på laget.

«Jeg har spilt med mange friere de siste seks til 12 månedene. Noen spilte ikke så bra, sa Donald. «Men [Aberg] Jeg hadde ingen problemer. »

Polske Adrian Meronk, som vant Italian Open i år fra Marco Simone, ble imidlertid spesielt savnet av de seks utvalgte.

De seks spillerne som tjente sin plass i Donalds tropp gjennom Europa- og World Points-kvalifiseringsreisene var: Rory McIlroy (EP) fra Nord-Irland, Jon Rahm fra Spania (EP), Robert MacIntyre fra Skottland (EP), Viktor Hovland fra Norge ( WP) og Tyrrell Hatton (WP) og Matt Fitzpatrick (WP) i England.

DE Team USA ble avsluttet forrige uke da USA-kaptein Zach Johnson gjorde sine seks valg for å fullføre sin 12-mannslag.

«De kommer til å bli sterke,» sa Donald om amerikanerne. «De er fortsatt sterkere enn oss på papiret og på verdensrankingen, og åpenbart hadde de en ganske overbevisende seier for to år siden. Vi undervurderer dem absolutt ikke. De vil være ekstremt tøffe motstandere. Men vi vil være klare for dem.

Amerikanerne skal trene på vertsstedet, 7.–10. september, mens EM starter 11. september, i forkant av BMW PGA Championship i England, showpiece-arrangementet i DP World Tour.

Hvis amerikanerne vant den siste Ryder Cup på rekordmåte, 19-9, i Whistling Straits i 2021, har de ikke vunnet på europeisk jord siden 1993.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *