Emirates News Agency – Dubai skal arrangere «Dubai Super Cup 2022» neste måned

DUBAI, 28. november 2022 (WAM) — Dubai skal arrangere den første utgaven av «Dubai Super Cup 2022» fra 8. til 16. desember 2022 på Al Maktoum Stadium i Al-Nasr Club.

Holdt under beskyttelse av Hans Høyhet Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, kronprins av Dubai og leder av Dubais eksekutivråd, reflekterer mesterskapet Dubais status som et fremste sted for å arrangere store globale sportsbegivenheter.

Organisasjonskomiteen «Dubai Super Cup 2022» har sagt at den legger siste hånd på arrangementet, som arrangeres av AMH Sports i samarbeid med Dubai Sports Council (DSC) og klubben Al-Nasr.

Mesterskapet vil inneholde deltakelse av fire europeiske elitelag i fotball.

Hans høyhet Sheikh Mansoor bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, leder av Dubai Sports Council, signerte ballen for «Dubai Super Cup 2022» og sa at Dubais vertskap for internasjonale sportsbegivenheter øker dens voksende profil på det globale sportskartet og dens fremgang som en viktig destinasjon. for idrettsutøvere og fans over hele verden.

Sheikh Mansoor var vert for alle de fire europeiske fotballagene som deltok i mesterskapet, inkludert engelske fotballklubber Liverpool og Arsenal; Den italienske fotballklubben AC Milan og den franske fotballklubben Olympique Lyonnais.

Deltakelsen av internasjonale lag i ulike turneringer som arrangeres i Dubai gjennom året bidrar til å berike byens blomstrende sportsscene ytterligere og gir fotballfans fra De forente arabiske emirater og rundt om i verden muligheten til å se stjernene deres. favoritter til å konkurrere mot hverandre, han sa.

Mattar Al Tayer, visepresident for Dubai Sports Council, hyllet innsatsen som gjøres for å organisere den første utgaven av mesterskapet, som starter med sin første kamp mellom Arsenal og Olympique Lyonnais 8. desember. Den andre kampen, 11. desember, tar Liverpool imot Olympique Lyonnais. Arsenal skal spille med AC Milan 13. desember, mens Liverpool og AC Milan møtes 16. desember.

I mellomtiden har Al-Nasr-klubben fullført klargjøringen av fasilitetene som skal være vertskap for mesterskapskampene og opprettelsen av pressesenteret for media som kommer fra utlandet for å dekke begivenheten. Mesterskapet vil tjene som en forberedelse til de neste European Leagues-konkurransene, som starter den siste uken i desember.

«Dubai Super Cup 2022» har tiltrukket seg enorm interesse fra fotballfans over hele verden, med de fleste billettene til kampene utsolgt. Organisasjonskomiteen sa at de forventer at alle billetter er utsolgt før starten av mesterskapet, på grunn av kvaliteten og viktigheten til de deltakende lagene og spillerne.

Blant fotballstjernene som deltar er den egyptiske fotballstjernen og Liverpool-spilleren Mohamed Salah; Arsenal fotballspiller Mohamed Elneny; Den brasilianske stjernen Roberto Firmino, som spiller med Liverpool; Arsenal-forsvarer Gabriel Magalhães; kaptein for Norges landslag og Arsenal-laget Martin Ødegaard; Algerisk stjerne og AC Milan-spiller Ismail bin Nasser; og Lyon-stjernen Alexandre Lacazette.

Klubbene Liverpool og Arsenal vil være de første som kommer til Dubai 4. desember, mens delegater fra Olympique Lyonnais kommer dagen etter, etterfulgt av klubbdelegater fra AC Milan 6. desember.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *