En innbygger i den norske skjærgården var for lat til å gå ut på øya. Hunden gjorde alt som var nødvendig for henne. VIDEO

Kvinnen har et veldig uvanlig liv. Selv daglige turer med hunden blir til utfordrende ekspedisjoner. Blumdahl har lenge vært vant til den lokale øya, men noen ganger vil hun bli hjemme.

Da svensken måtte sende en liten pakke til venninnen Olivia, skyndte hun seg å hjelpe sin trofaste assistent, en lodne hund ved navn Grimm.

Olivia bor i et hus i nærheten av Cecilia. Hun kom ut på verandaen og ringte til sin pelskledde venn – hunden hørte skrikene og skyndte seg bort til venninnen. Pakken var allerede festet til hundens halsbånd.

Etter den vellykkede leveringen ringte Blumdahl hunden hjem. Dyret brukte litt tid på å gjøre sine egne ting, men kom til slutt tilbake og fikk en godbit for arbeidet sitt.

Det er ikke sånn at Grimm jobber hele dagen. Tvert imot, han blir stadig bortskjemt, for eksempel på sin sjette bursdag fikk hunden en kake i form av en bil bestående av brød og pølser.

Den dagen ble Blumdahl offisielt eier av dyret, ettersom hunden tidligere hadde tilhørt vennene hennes. Det viser seg at svensken og Grim ble venner umiddelbart etter at de møttes og begynte å tilbringe mye tid sammen.

Han fløy til og med til Sverige. Kvinnens venner bestemte seg for å gi henne hunden, som allerede hadde valgt sin nye eier.

Cecilia har over 977 000 følgere på TikTok-kontoen sin og videoen hennes med hunden har fått 2,7 millioner visninger.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *