England Kvinner: Lauren Hemp og Jordan Nobbs faller ut av Lionesses-troppen foran Japan og Norge vennskapskamper | Fotballnyheter

Manchester City-spissen Lauren Hemp og Arsenals midtbanespiller Jordan Nobbs har trukket seg fra løvinnenes siste lag etter at begge ankom St George’s Park med mindre skadeproblemer.

Begge rapporterte til Englands treningsbase søndag, men ingen av dem er en del av troppen som reiser til Spania mandag kveld – en avgjørelse tatt i samråd med deres respektive klubber.

Everton-forsvareren Gabby George har blitt kalt inn som erstatter, mens Jess Park også har erstattet Fran Kirby, som er i ferd med å komme seg etter en virusinfeksjon.

Euro 2022-helten Alessia Russo er i form etter å ha trukket seg ut av den siste troppen på grunn av skade, men Arsenals Leah Williamson og West Ham-forsvarer Lucy Parker er fortsatt utilgjengelige.

Bilde:
Alessia Russo (til høyre) er tilbake etter å ha gått glipp av en skade

Den uavsluttede duoen Maya Le Tissier og Katie Robinson har blitt kalt opp for første gang, men det er fortsatt ikke plass til tidligere kaptein Steph Houghton.

Løvinnene vil tilbringe årets siste internasjonale leir på Pinatar Arena fotballsenter i Spania, da de ser ut til å avslutte et betydningsfullt år, som inkluderte en seier i den første Arnold Clark Cup i februar, etterfulgt av en suksess i Euro 2022 denne sommeren.

England møter Japan 11. november, avspark klokken 19, etterfulgt av møte med Norge 15. november, avspark klokken 19.

Wiegman: Perfekt toalettforberedelse

Bruk Chrome-nettleseren for mer tilgjengelig videospiller

Englands hovedtrener for kvinner Sarina Wiegman har sagt at tidligere kaptein Steph Houghton fortsatt ikke er klar til å konkurrere for landet sitt og trenger spilleminutter for å ha en sjanse til å returnere til ligaen.

Englands hovedtrener Sarina Wiegman:

«Det blir to gode utfordrende kamper igjen for oss, som er det vi ønsker og trenger på dette stadiet.

«Vi skal møte et lag i Norge som vi kjenner godt og bygger opp igjen under Hege [Riise].

«Men før det har vi en tøff kamp mot Japan, som bringer en annen spillestil, som er en god forberedelse til verdenscupen.»

Englands kvinnelag:

Voktere: Mary Earps, Sandy Maciver, Ellie Roebuck.

Forsvarere: Millie Bright, Lucy Bronze, Niamh Charles, Rachel Daly, Alex Greenwood, Maya Le Tissier, Esme Morgan, Lotte Wubben-Moy, Gabby George.

Midtbanespillere: Georgia Stanway, Ella Toone, Keira Walsh, Katie Zelem, Jess Park.

Forwards: Lauren James, Chloe Kelly, Beth Mead, Nikita Parris, Alessia Russo, Katie Robinson, Ebony Salmon.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *