Er Kypros v Skottland på TV? Kanal, starttid og hvordan du kan se Euro 2024-kvalifiseringen på nettet

Skottland reiser til Kypros for sin siste EM 2024-kvalifiseringskamp på AEK Arena i dag, da Steve Clarkes side håper å opprettholde sin perfekte kvalifiseringsrekord så langt.

Skottland slo overbevisende Kypros 3-0 hjemme tidligere i kvalifiseringen takket være John McGinns mål i første omgang og Scott McTominays sene skuddveksling. Derfra gikk Tartan-hæren fra styrke til styrke i europeisk kvalifisering, og hevdet en fantastisk 2-0-seier hjemme mot Spania, etterfulgt av seire over Norge og Georgia, for å ta kontroll over gruppen.

Nå trenger Skottland bare fem poeng til fra de resterende fire kampene, og Skottland kan ta nok et stort steg mot sitt andre EM på rad. Motstanderne deres har ikke vunnet siden de tre første kampene, og har også tapt mot Georgia og Norge.

Her er alt du trenger å vite før kampen, pluss alle fotballodds her og de siste spådommene og oddsene for Kypros vs Skottland:

Når vil Kypros vs Skottland finne sted?

Kypros møter Skottland i en EM 2024-kvalifiseringskamp på AEK Arena fredag ​​8. september med avspark klokken 19.45.

Hvor kan jeg se den?

Kampen vises på Viaplay Sports 1 i Storbritannia. Hvis du er en Sky-, Virgin- eller Prime Video-kunde, kan du registrere deg gjennom TV-leverandøren din og få tilgang til Viaplay Sports 1 & 2 og Viaplay Xtra-kanaler for ytterligere £14,99 per måned.

Hva skjer med laget?

Nottingham Forests Scott McKenna er tilbake i den skotske troppen etter at midtstopperen bommet på de to foregående på grunn av en rekke skader. Midtstopper Liam Cooper mangler denne gangen med leddbåndskader i foten. Foran er Che Adams tilbake fra skade, men det er fortsatt tvil om formen til Lyndon Dykes, som ikke har spilt for QPR i sine tre siste ligakamper. Elliot Anderson var potensielt i kamp om å motta sin første seniorkamp, ​​men Newcastle United-midtbanespilleren har siden trukket seg ut av troppen på grunn av skade.

Planlagte komposisjoner

Kypros XI: Mall, Antoniou, Gogic, Laifis, Ioannou, Correia, Charalampous, Kousoulos, Kastanos, Pileas, Pittas.

Skottland XI: Gunn, Hickey, McKenna, Hendry, Tierney, Robertson, McTominay, Gilmour, McGregor, McGinn, Adams.

Vurderinger og tips

Kypros 10/1

Trekning 17/4

Skottland 1/4

Forutsigelse

Skottland tok ledelsen i gruppe A og bør støttes for å fortsette sin imponerende form mot et kypriotisk lag som har scoret åtte mål på tre kamper. Kypros 0-2 Skottland

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *