Er Scotland v Norway på TV? Kanal, tid og hvordan du kan se EM 2024-kvalifiseringen

Skottland ønsker Norge velkommen til Hampden Park i sin siste EM 2024-kvalifiseringskamp, ​​selv om Steve Clarkes side allerede har sikret seg passasje til neste sommers turnering.

Skottlands fantastiske start på kvalifiseringen førte til at de vant sine fem første kamper, og til slutt sikret plassen sin i EM 2024 da Spania slo Norge 1-0 i forrige måned, selv om de begynte å vakle siden den gang – tapte mot England, Spania og Frankrike før de måtte ta opp. en skade. Lawrence Shanklands tidutligning for å snappe uavgjort i Georgia tidligere denne uken.

Det tok mål fra Lyndon Dykes og Kenny McLean i henholdsvis 87. og 89. minutter for at skottene vant 2-1 i Norge tidligere i kvalifiseringskampen, men gjestene blir denne gangen uten talisman Erling Haaland etter at han har fått fotfeste. skade under vennskapsseieren mot Færøyene torsdag.

Skottlands andreplass i gruppen og automatiske kvalifisering til EM 2024 er allerede sikret, men dette har implikasjoner for den ellers døde tabellen i Glasgow. Hvis de slår Norge med to mål eller mer, vil de nesten helt sikkert være i pott to, mens en ettmåls seier, uavgjort eller tap sannsynligvis vil sette dem i pott tre. Men slik ting går, ser det ikke ut til å være noen store fordeler med å være i pott to i stedet for pott tre.

Her er alt du trenger å vite, mens du kan få siste odds og kamptips her.

Når er Skottland mot Norge?

Skottland mot Norge har planlagt avspark klokken 19:45 GMT søndag 19. november på Hampden Park i Glasgow.

Hvordan kan jeg se den?

Seere i Storbritannia kan se kampen på ViaPlay Sports 1, med dekning fra klokken 19.00. Alle Skottlands EM 2024-kvalifiseringskamper vises på ViaPlay, som krever et ViaPlay Total pass-abonnement. Kampen kan nås ved å laste ned ViaPlay-appen eller gjennom leverandører som Sky, Virgin Media eller Prime Video. Den kan også streames direkte på ViaPlay-siden.

Hvis du reiser til utlandet og ønsker å se store sportsbegivenheter, kan det hende du trenger en VPN for å fjerne blokkeringen av strømmeappen din. VPN-sammendraget vårt er her for å hjelpe: få gode tilbud beste VPN-er på markedet. Seere som bruker en VPN bør sørge for at de følger alle lokale forskrifter der de befinner seg, så vel som vilkårene til tjenesteleverandøren deres.

Lagnyheter

Erling Haalands fravær er den store nyheten etter at han ikke klarte å komme seg etter en fotskade påført mot Færøyene torsdag. Uten Haaland, Alexander Sorloth og Arsenal-skipper Martin Odegaard, som forblir ute med en uopplyst sak, kan Norge slite med å gjøre offensive inngrep, selv om Celta Vigos Strand Larsen sannsynligvis vil starte og Mohamed Elyounoussi kan bli gjeninnført på venstrekanten.

Skottland pådro seg ingen flere skader mot Georgia torsdag, selv om Kenny McLean imponerte som innbytter til pause og kunne starte. Med førstevalgskeeper Angus Gunn skadet, fikk Zander Clark nikk mellom stengene sist, så Liam Kelly kunne bli testet på den internasjonale scenen denne gangen.

Stuart Armstrong og Lawrence Shankland vil sannsynligvis også være i kø for en start etter å ha slått sammen for den sene utligningen i Tbilisi.

Planlagte lagoppstillinger

Skottland XI: Kelly; Porteous, McKenna, Cooper; Ralston, Armstrong, McGregor, Taylor; McGinn, McTominay; Shankland

Norge XI: Dyngeland; Ryerson, Ostigard, Ajer, Wolfe; Bergé, Berg, Aursnes; Bobb, Larsen, Elyounoussi

Odds

Skottlands seier: 6/5

Trekning: 21/10

Seier til Norge: 5/2

Få de siste oddsene og våre råd her

Forutsigelse

Et Norge uten Haaland kan slite med å bryte gjennom det skotske forsvaret og Steve Clarkes menn vil sørge for at Tartan Army kan feire slutten på kvalifiseringen med stil. Skottland 2-0 Norge

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *