Et landlig bilde fanger en stjernehimmel ND | Nyheter, sport, jobber


Bilde sendt inn Roger Riveland, fra Williston, var vinneren i landskapskategorien i North Dakota Farm Bureau landbruksfotokonkurranse. Bildet hennes fanger silhuetten av en vindmølle under stjernehimmelen i Nord-Dakota.

Et bilde av en vindmølle i nabolaget der Roger Rivelands besteforeldre, Lars Riveland og Martha Bergland-Riveland, fra Writing Rock Township, Divide County, vant i høst i landskapskategorien til North Dakota Farm Bureau Agricultural Photo Contest.

Roger Riveland er Williston-fotograf og bidragsyter til Minot Daily News.

Riveland sa at begge hennes besteforeldre kom til USA fra Norge.

«Min bestefar døde før jeg ble født (syv år før) i 1953 og min bestemor døde i 1973. De var min fars foreldre og de hadde fire barn. Faren min hadde to eldre søstre og en yngre bror. sa Riverland. Han sa at faren hans, Olin, ble født i et veldig lite hus på Writing Rock Townships land i 1918. Han sa at besteforeldrene hans senere flyttet et stort hus fra en annen tomt kjøpt to mil unna.

Han sa at husene og låven er fjernet og vindmøllen er alt som gjenstår. Han sa at sønnen til søskenbarnet hans eide landet der nå.

«Det var nordlys den natten, som du kan se,» sa Riverland.

Andre vinnere av FNDCs landbruksfotokonkurranse var: Jodi Miiller, Rugby, dyrekategori med et nærbilde av en skallet ørn som flyr på en klarblå himmel; og Alexa Althoff, Fortuna, Lifestyle Category and Overall Champion med et svart-hvitt bilde av en kvinne på hesteryggen på North Dakota-prærien med en hund som går ved siden av hesten. Hver vinner fikk $300.

Dette er det syvende året av konkurransen. Over 150 bilder ble sendt inn i år.Dagens siste nyheter og mer til innboksen din


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *