Et paradis for kattelskere! Internasjonal katteutstilling denne helgen

Den 10. utgaven av den internasjonale katteutstillingen arrangeres i byen vår lørdag (14. oktober) og søndag (15. oktober). Mer enn 150 katter av forskjellige raser ble deltatt i arrangementet, inkludert Dwelf, som vil bli vurdert som en ukjent rase.

Foto: Redaksjonen til BiałystokOnline

Den internasjonale katteutstillingen finner sted lørdag (14. oktober) og søndag (15. oktober) i idrettshallen ul. Świerkowa til Bialystok.

Helgeparade av katteskjønnheter [14-15.10]

Arrangør av årets utgave av arrangementet er Nasjonal katte- og katteklubb «No Problem». Så langt er 150 katter av ulike raser registrert for å delta på utstillingen, men registreringer pågår fortsatt og dette tallet kan øke.

På utstillingen kan du beundre representanter for slike raser som:

– Bengalsk
– Britisk
-Devon
– Cornish rex
-maine coon
– Norsk skog
– Neva maskerade
– filledukke
– Russisk blå
– Siamesisk
– Somali
– sfinksen.

Det vil være en ekte parade av katteskjønnheter, siden hver av disse rasene har et unikt utseende og personlighet. Dyrene vil bli vurdert av dommere fra Frankrike, Tyskland og Polen, som nøye analyserer dem med tanke på rasestandarder.

Katter uten pels, dvs. Dwelf-rasen

En ekstraordinær begivenhet vil også være deltagelse av en Dwelf cat. Det er en hårløs katt, lik sfinxen, men med et litt annet utseende. Dette er den første muligheten til å se denne rasen på en utstilling.

For øyeblikket er denne rasen ennå ikke anerkjent av den internasjonale organisasjonen FIFE, som National Cat and Cat Club «No Problem» tilhører. Dwelf-katten vil bli vurdert som en ukjent rase, og markerer starten på arbeidet med å utvikle en standard og anerkjenne den som en rase.

Stativ med tilbehør og samling av Kotkowo Foundation

Mange boder vil også tilby dyremat og tilbehør på arrangementet. På stedet kan du kjøpe senger, skrapestolper og kattesand, samt T-skjorter med sjarmerende grafikk.

Under arrangementet vil det også være en innsamlingsaksjon for hjemløse katter, organisert av Kotkowo Foundation fra Białystok.

Mer informasjon: Internasjonal katteutstilling

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *