Et politihelikopter søkte etter et Norwegian-fly som deretter styrtet i Rotterdam | interiør

Norwegian-flyet som styrtet i havneområdet i Rotterdam i begynnelsen av juni ble søkt av et nederlandsk politihelikopter kort tid før styrten. Siden da, ingen spor etter flyet. Det sier en talsperson for politiet til NU.nl på spørsmål etter melding fra den norske avisen Bergen tidevann.

Flyet gikk inn i Schiphols luftrom rundt klokken 17.30 5. juni. Et politihelikopter ble deretter tilkalt for å kontakte flyet. Det fungerte ikke, sa talspersonen.

Det er fortsatt uklart hvordan og hvor flyet til slutt kom inn i vannet. Søket har nå pågått i tretten dager. Bare noen få elementer fra flyet og noen personlige eiendeler fra de to passasjerene ble funnet. Personene selv og de andre delene av flyet forsvant.

Det meste av området der flyet kan ha styrtet er nå undersøkt, ifølge politiets talsmann. «Når vi har utforsket dette området fullt ut, vil vi slutte å se på et tidspunkt.» Han kan ikke si hvor lang tid det vil ta, men letingen ventes ikke å ta lang tid.

En far og sønn fra Bergen var på flyet. Flyet tok av fra denne byen på Sørvest-Norge og fløy til Tyskland. De gjorde en mellomlanding der, hvoretter de skal fly til Frankrike. Men flyet styrtet over Caland-kanalen i Rotterdam.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *