Europa League – oppsummering av 6. runde i gruppespillet

Mål: 5. Kevin Volland, 27. Kevin Volland, 50. Milan Rodić (til venstre), 87. Kevin Volland – 54. Guélor Kanga (til venstre)

Monaco forsvarte sin posisjon i toppen av Europa League etter en utvetydig seier over Crvena Zvezda. Selv om det allerede før denne kampen var kjent at de ikke ville klare å hoppe til førsteplassen, tok Ferencváros seg av det for godt, det var ikke helt klart om de ville ende opp med å falle i League of conference. Hva ville derimot gjestene som har kommet i mål i europacupene gi for dette i hvert fall.

Situasjonen i gruppe H-tabellen endret seg rett og slett ikke etter siste runde. Det franske laget hadde ingen nåde for motstanderen, som praktisk talt fra starten av hovedfasen trakk den lille enden av pinnen sammenlignet med de tre rivalene og i finalen måtte bite helt i bunnen av tabellen. Zvezda tapte tre poeng til tredjeplasserte Trabzonspor, som slo Ferencvárosi i en sidekamp, ​​da de trengte å vinne hardt mot Monaco for fortsatt å være med i europacupen. Men Kevin Volland er fremfor alt blitt bøddelen hans. Han kom nylig tilbake til aksjon etter en ankelskade, men viste at han snart kunne være tilbake i full form. Tross alt scoret han hat-trick i en nøkkelkamp som avgjorde at hjemmelaget skulle kjempe om 16-delsfinalen i Europa League i den innledende runden.

Volland lanserte en vellykket virksomhet i dette kraftmålet fra 5. minutt. Han måtte hovedsakelig takke for et flott langt innlegg fra venstresiden til Caio Henrique, som fant en sammenfallende lagkamerat på straffemerket med enorm presisjon, og løpende keeper Borjan var ikke nok til neste heading. Hjemmelaget fortsatte å være mye mer aktive fremover, og la til enda et mål i det 27. minutt. Den noe slappe stopperen Milunovič avverget ballen fra mål, slik at Diatta kunne få tilgang, som begravde den for Volland, som siktet mot den nærmeste stolpen.

På slutten av andre omgang scoret også utvalget i Sør-Frankrike for tredje gang. Golovin løp inn i sekstenmeteren fra venstre, hvor han hadde en en-mot-en kamp mot forsvarsspiller Erakovič og deretter avsluttet fra en vanskelig vinkel. Rodič prøvde fortsatt å forhindre klareringen, men handlingene hans resulterte bare i et eget skudd. . Gjestene dramatiserte på en eller annen måte duellen, i det 53. minutt fikk Badiashile ned den gjennomtrengende Ivanič i skli, og fordi han begikk forseelsen i eget mål, måtte dommeren Gözübüyük dømme straffe, som senere ble omsatt av Kanga. Siste ord tok imidlertid Volland, som i det 87. minutt brukte en enkel pasning fra venstrekanten, hvorpå innbytter Jakobs slapp unna.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *