Eurovision 2022: hvem er de 3 mest fantastiske kandidatene?

Eurovision 2022 begynner tirsdag 10. mai med den første semifinalen – den neste finner sted på torsdag – før finalen 14. mai, som finner sted i Torino. Og blant de 35 landene i konkurransen, skiller tre artister seg ut for sin fantastiske stil.

To måneulver, seks rasende retromusikere, en inspirert sirkustrupp, disse tre kandidatene fraEurovision vil påtvinge deres unike stil under deres opptreden på scenen. Vil det være nok til å få overtaket? Ikke sikker. Men seerne vil i det minste være sikre på å ikke kjede seg.

Subwoofer – «Give That Wolf a Banana» – Norge

Ingen vet den sanne identiteten til disse to norske artistene som dukker opp på scenen i et kyllinggult ulvekostyme, omgitt av tre rare akolytter. I sine presseintervjuer bryter de aldri karakter. «Vi kommer fra månen», lanserer de som døpte seg Jim og Keith. Ulver fra verdensrommet, derfor, hvorav den ene kan være – ifølge undersøkelsene til en norsk avis – en tidligere kandidat for Telecrochet Nouvelle Star, mens den andre ville vært medlem av A1-gruppen. De mest nysgjerrige blir advart: ingen av dem planlegger å avsløre sin sanne identitet på slutten av konkurransen.

Circus Mircus – «Lock Me In» – Georgia

Circus Mircus ble dannet i Tbilisi, landets hovedstad, i 2020 av «tre frafall fra sirkusakademiet», ifølge klippet deres. Gruppen, som består av fire medlemmer, er en fan av eksperimentell musikk. Vi gleder oss til å se om kostymene deres vil være like skimrende når de opptrer på scenen. Og spesielt hvordan de skal integrere sirkuskunsten.

Citi ZEni – «Eat Your Salad» – Latvia

Den musikalske stilen som praktiseres av den latviske gruppen Citi Zēni er ingen ringere enn «alternativ enhjørningspop». Sangen «Eat Your Salad» – spis salaten din på fransk – renner over av en kommunikativ energi takket være en hyperaktiv kollektiv koreografi. Klart det rocker på scenen! Med sine fargerike kostymer og hele spekteret av instrumenter kunne Citi Zēni godt tenne Eurovision-scenen.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *