Eurovision-vinner innrømmer å være homofil

Norsk-hviterusseren tilsto sin seksuelle legning på årets Eurovision-fest i Oslo, melder «NEWSru Israel», med henvisning til РБК. «Fairytale»-sangeren sa at hjertet hans tilhører en gutt og at han ikke er interessert i jenter i det hele tatt.

Dette er ikke bare tull som folk snakker om i all hast, Ribak skrev også det samme på siden sin på det sosiale nettverket «Facebook». På samme side meldes det at «Playboy»-modellen Aleksa Pavlova møtte Ribak på en fest.

«Intim-news.ru» skriver imidlertid at mange tok musikerens ord som en spøk og tror at det er slik han prøver å kvitte seg med tallrike og for påtrengende beilere.

I november i fjor fortalte Rybak hendelsen for journalister i Moskva med en video som skal ha bekreftet hans homofili. Paparazziene skal ha jaget ham «gjennom buskene», men de kunne ikke fange ham noe sted. Deretter bestukket de personene som filmet videoen. Fyren som dukker opp ser virkelig ut som Rybak, innrømmet han, men musikeren liker bare jenter.

I 2009, i et intervju med «Life», innrømmet Ribak at han elsket homofile, selv behandlet dem positivt, og ellers ville han ikke ha kommet til Eurovision i det hele tatt – mer enn halvparten av fansen til denne konkurransen er homofile.

Alexandre Rybak på Eurovision:

Kasjauns.lv/Foto: fra arkivene til forlaget “Rīgas Vilņi”.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *