Evelyn Larsen Doyle | Nyheter, sport, jobber – SANIBEL-CAPTIVAEvelyn Larsen Doyle døde fredelig 28. september 2022. Hun døde på dagen av orkanen Ian, av naturlige årsaker. Sanibel-beboeren hadde vært i den kjærlige og kompetente omsorgen til Hope Hospice siden august 2021, frem til tidspunktet for hennes død i en alder av 90.

Opprinnelig fra Harstad, Norge, vokste hun opp omgitt av en stor familie med tanter, onkler og søskenbarn, på ski, går på skole og nøt naturen.

Evelyn flyttet til Paris, Frankrike i 1955. Det var der hun møtte mannen sin, Albert R. Doyle, som var stasjonert i Orleans, Frankrike mens hun tjenestegjorde i den amerikanske hæren. Paret flyttet til Rockland County, New York, hvor de oppdro sin familie, gikk i St. Pauls katolske kirke, og hvor hun var aktiv i Sons of Norway.

Evelyn oppdaget Sanibel på slutten av 80-tallet. Hun og Albert var blant de første eierne av Seagull Estates-utbyggingen. Naboer og venner husker kanskje at hun satt i gyngestolen på verandaen, dit hun dro om kveldene for å se sine elskede Sanibel-solnedganger og vinke til forbipasserende. Mor likte også hagearbeid, yoga og se klassiske Turner-filmer med sønnen Brian, som bodde hos henne. Hun gikk i St. Isabels katolske kirke.

Evelyn etterlater seg sine fem barn, Patricia, Brian, Christine, Theresa og Stephen, samt barnebarna hennes, Dawn, Russell, Elizabeth, Jeffrey, Brett, Quinn og Fisher.

Hun vil bli husket for sitt elegante og rolige vesen, og som en fredfull person, i en verden for ofte fylt av strid og strid.

Vår dypeste takknemlighet går til sykepleierne og hjemmehelsehjelperne ved Hope Hospice, samt dets helt spesielle omsorgsperson, Wilma Rambadt, og vår høyt elskede Hope Hospice-frivillig, Kathie Frields. Vi ber om at du holder vår mor og hennes elskede samfunn på Sanibel i dine bønner mens dette milde hjertet beveger seg mot sitt evige liv med Gud i himmelen.

En minnegudstjeneste vil bli holdt neste vår på Gate of Heaven Cemetery i Westchester County, New York.

Donasjoner kan gis til Fort Hope Hospice. Myers eller Hope Hospice, 9470 Health Park Circle, Ft. Myers, Florida, 33908.

Nettsted: DoDonate.HopeHCS.orgcristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *