Forhåndsvisning: Brasil vs Serbia – spådommer, lagnyheter, lister

Sports Mole forhåndsviser torsdagens VM-oppgjør mellom Brasil og Serbia, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

Ansett av mange for å være favorittene til å gå hele veien i 2022 verdensmesterskapfem ganger verdensmester Brasil lansere sin gruppe G-kampanje mot Serbia på Lusail stadion torsdag.

De to nasjonene vil koble sammen igjen etter å ha møttes i gruppespillet for fire år siden, da Selecao vant 2-0.


Forhåndsvisning av kamp

© Reuters

Brasil ankom Qatar som den eneste nasjonen i verdenscuphistorien som har kvalifisert seg til hver turnering siden den første utgaven i 1930 etter en rekordstor CONMEBOL-kvalifiseringskampanje, og samlet flere poeng (45) enn noen gang før etter å ha vunnet 14 og uavgjort tre. av deres 17 kamper.

Selecao sliter sjelden med å kvalifisere seg, og de har også hatt få problemer i gruppespillet i løpet av årene, siden de er ubeseiret i de siste 15 VM-gruppekampene siden de tapte 2-1 for Norge i 1998.

Det har imidlertid gått 20 år siden Brasil sikret sitt femte verdensmesterskap i Seoul og presset er på. TiteDen talentfulle FIFA-rangerte nr. 1-siden i verden for å leve opp til hypen før turneringen og forbedre sin kvartfinale-eliminering mot Belgia for fire år siden.

Serbia vil være den første nasjonen som setter Brasils legitimasjon på prøve, men Selecao er fulle av selvtillit foran torsdagens møte da de legger en 15-kamper ubeseiret rekke i alle konkurranser, og vinner hver av sine syv siste i prosessen med en sammenlagt score. fra 26-2.

Brasil har vunnet sine to tidligere møter mot Serbia uten å slippe inn, og et knepent 1-0-tap mot søramerikanske rivaler Argentina i Copa America-finalen i 2021 var siste gang Tite-mennene tapte i noen konkurranse.

Serbiske spillere poserer for et laggruppebilde i forkant av kampen i september 2022© Reuters

Etter å ha røket ut av gruppespillet i de tre forrige VM-sluttspillene siden uavhengigheten i 1990, er det en følelse av optimisme om at Serbia endelig kan nå knockout-stadiene for første gang i Qatar.

Eagles, rangert som 25. i verden av FIFA, imponerte i UEFA-kvalifiseringen og toppet gruppen etter å ha vunnet seks og uavgjort to av sine åtte kamper, inkludert en 2-1-triumf over Portugal i deres siste kamp.

Dragan StojkovicLaget gikk videre til opprykk til UEFA Nations League A League tidligere i år, takket være fire seire og en uavgjort på seks kamper. Det knappe 1-0-tapet for Norge i juni er faktisk ett av kun to tap på de 16 siste landskampene i alle konkurranser.

Formen på europeisk jord har vært imponerende, men å overføre den til verdensscenen er oppgaven Stojkovic og co nå står overfor, og de kunne ikke starte sin VM-kampanje mot et mer skremmende perspektiv enn Brasil, femdobbelt verdensmester.

Serbia har tapt sju av sine ni VM-kamper totalt, de fleste nederlagene av noen europeisk nasjon og bare én tilbake for Australias uønskede rekord på åtte, og en spenstig prestasjon er nødvendig hvis de ønsker å kreve minst uavgjort på torsdag.

Form for Brasil (alle konkurranser):

Form for Serbia (alle konkurranser):


Lagnyheter

Brasilianske Neymar avbildet under trening 20. november 2022© Reuters

Brasil-sjef Tite forventes å ha en fullt fit tropp til torsdagens konkurranse, med Anthony, Bruno Guimaraes og Alex Telles alle kommer seg etter mindre problemer.

Hvis man skal tro på rapporter, kan Selecao utplassere en 4-1-4-1 eller 4-2-3-1 formasjon, med kapteinen Thiago Silva starter bakerst fire til siden danilo, Marquinhos og alexander sandrobeskytte førstevalgskeeperen Alisson Becker.

Casemiro og Lucas Paqueta er de to mest sannsynlige kandidatene til å stille opp på sentral midtbane, mens stjernemannen Neymar kunne operere i nummer 10-rollen på hver side av kantspillerne Raphinha og Vinicius Junior.

Tottenham Hotspur Richarlisonsom kom seg etter en forstuet legg i tide til verdenscupen, bør gis et nikk foran Arsenal Gabriel Jesus å lede linjen.

Når det gjelder Serbia, Aleksandar Mitrovic har ikke kommet seg helt etter en ankelskade og forventes å starte på innbytterbenken, med Luka Jovic i kø for å starte foran neste Dusan Vlahovic.

Stojkovic er nær ved å returnere til et tremannsforsvar etter å ha stilt opp med fire bakerst i 5-1 vennskapsseieren over Bahrain forrige uke, med Strahinja Pavlovic håper å bli med Nikola Milenkovic og Stefan Mitrovic midt bak.

De tre forsvarerne kan få i oppgave å beskytte keeperen Vanja Milinkovic-Savicsom skal starte mellom pinnene foran Marko Dmitrovic og Predrag Rajkovic til tross for at han kun har tjent syv landskamper for landslaget.

fra Sevilla Nemanja Gudelj er satt til å starte på midtbanen sammen med Lazio-stjernen Sergej Milinkovic-Savicmed Andrija Zivkovic og Philippe Kostic tilbyr bredde som bakspillere, mens kapteinen Dusan Tadic er klar til å begynne i rollen som nummer 10.

Mulig startoppstilling fra Brasil:
Alisson; Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Sandro; Casemiro, Paqueta; Raphinha, Neymar, Vinicius Jr; Richarlison

Mulig startoppstilling fra Serbia:
V. Milinkovic-Savic; Milenkovic, S. Mitrovic, Pavlovic; Zivkovic, Gudelj, S. Milinkovic-Savic, Kostic; Tadic; Vlahovic, Jovic


SM-ord grønn bakgrunn

Vi sier: Brasil 3-1 Serbia

Etter å ha sett de søramerikanske rivalene Argentina lide et sjokktap i sin første gruppekamp, ​​kan ikke Brasil anta at torsdagens kamp med Serbia blir en kakegang, og de må være på topp. Formen deres hvis de vil få en perfekt start i Gruppe G.

Ikke desto mindre kan Seleçao bli oppmuntret av Serbias vaklende linje som har sluppet inn i alle sine åtte UEFA-kvalifiseringskamper, og Tites overflod av angrepskvalitet bør seire foran mål på Lusail.

For en dataanalyse av de mest sannsynlige utfallene, poengsummene og mer for denne kampen, vennligst klikk her.


Triks

Våre ekspertprognosepartnere på Sportita.com spår mindre enn 3,5 mål i denne kampen. Klikk her for å finne ut hva annet de spår for dette spillet og for flere av deres beviste fotballtips.Under 3.5: data


ID:500353:1false2false3false:QQ::fra datamaskindatabasen:LenBod:collect15065:

E-postinnsikt

Klikk her for å få sports føflekkDen daglige forhåndsvisningen og prediksjons-e-posten for hvert større spill!


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *