Forhåndsvisning: Irland mot Norge – spådommer, lagnyheter, lister

Sports Mole forhåndsvisning torsdagens internasjonale vennskapskamper mellom Irland og Norge, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

Etter å ha gått glipp av en plass i verdenscupen, Republikken Irland og Norge forbereder seg for tiden på å kjempe i en internasjonal vennskapskamp i Dublin.

Mens hjemmelaget bare så vidt unngikk degradering til tredje lag i UEFA Nations League i september, endte Norge tre poeng bak gruppevinnerne Serbia.


Forhåndsvisning av kamp

© Reuters

Selv om Stephane Kenny vunnet bare syv seire på 28 kamper som manager for Republic of Ireland, det har vært anledninger i de siste kampene hvor Boys In Green har vist virkelige tegn på fremgang.

Det virket som det perfekte tidspunktet foran EM 2024-kvalifiseringsfasen inntil Kennys lag ble trukket i en gruppe sammen med Frankrike og Nederland.

Ikke desto mindre må Kenny se på situasjonen som en mulighet til å videreutvikle et ungt lag, og ytterligere fire spillere uten topp har blitt valgt ut til deres neste dobbelthode.

Kenny vil imidlertid se frem til å forlenge en solid periode på hjemmebanen hans med sitt eneste tap på ni kamper i Dublin mot Ukraina.

Forrige gang utfordret Irland et comeback i andre omgang fra Armenia til å vinne 3-2, et resultat som holdt dem på B-nivå.

Norges trener Stale Solbakken 24. september 2022© Reuters

Med Erling Braut Haaland i sine rekker ville Norge vært trygg på å dominere sin egen Nations League-gruppe foran Serbia, Sverige og Slovenia.

Etter fire kamper var alt på skinner med 10 poeng på fire kamper, men det kostet å stenge gruppen med tap for Slovenia og Serbia Stale Solbakkenfra siden.

Før dette doble nederlaget hadde Norge tapt bare én gang på 13 kamper i alle konkurranser, et tegn på at de kan bli en styrke i EM 2024-kvalifiseringen.

En gruppe sammen med Spania, Skottland, Georgia og Kypros gir dem alle muligheter til å havne blant de to beste, men først vil de avslutte året på topp med sine skandinaviske naboer, Finland, søndag.

Form for Republikken Irland (alle konkurranser):

Form of Norway (alle konkurranser):


Lagnyheter

Erling Braut Haaland i aksjon for Norge 27. september 2022© Reuters

Med Jason Knight og Troy papegøye Fraværende fra troppen vil Kenny gjøre minst to endringer i startoppstillingen i Irland.

Alan Browne og callum robinson ser ut til å ha størst sannsynlighet for å få muligheter på henholdsvis midtbanen og angrepet.

Målvakt Caoimhin Kelleher kan også ha en mulighet mellom stengene etter å ha gått glipp av sesongstarten på grunn av skade.

Solbakken har allerede avslørt at Haaland vil være uthvilt for denne konkurransen, mens det også er tre andre fraværende fra siste Norway XI.

Stian Greggersen, patrick berg, Morten Thorsby og Jörgen Strand Larsen kjemper alle om å være med fra åpningsfløyten.

Mulig startoppstilling fra Irland:
Bazunu; O’Shea, Collins, Egan; Doherty, Browne, Hendrick, Molumby, Brady; Obafemi, Robinson

Mulig startoppstilling fra Norge:
Nyland; Ryerson, Ostigard, Gregersen, Meling; Odegaard, Berg, Thorsby; Sorloth, Strand Larsen, Elyounoussi


SM-ord grønn bakgrunn

Vi sier: Irland 1-2 Norge

Når Haaland nyter kvelden, vil Irland føle en mulighet til å registrere en bemerkelsesverdig seier. De besøkende har imidlertid fortsatt noen talentfulle spillere, og vi ville ikke bli overrasket over å se en knepen seier for den skandinaviske nasjonen i Dublin.

For en dataanalyse av de mest sannsynlige utfallene, poengsummene og mer for denne kampen, vennligst klikk her.


Triks

Våre ekspertprognosepartnere på Sportita.com spår mindre enn 3,5 mål i denne kampen. Klikk her for å finne ut hva annet de spår for dette spillet og for flere av deres beviste fotballtips.Under 3.5: data


ID:499753:1false2false3false:QQ::fra datamaskindatabasen:LenBod:collect10908:

E-postinnsikt

Klikk her for å få sports føflekkDen daglige forhåndsvisningen og prediksjons-e-posten for hvert større spill!


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *