Forhåndsvisning: Leeds United v Manchester City – spådommer, lagnyheter, lagoppstillinger

Sports Mole forhåndsviser onsdagens Premier League-oppgjør mellom Leeds United og Manchester City, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

Manchester CityOppdraget om å detronisere Arsenal på toppen av Premier League-tabellen gjenopptas onsdag, mens mesterne står overfor Leeds United ved Elland Road.

Pep GuardiolaSiden er fem poeng bak Gunners i ledelsen i skrivende stund, mens de hvite gikk inn i verdenscuppausen på 15. plass med en tilfeldighet på 15 poeng.


Forhåndsvisning av kamp

© Reuters

Leeds Starlet Crysencio Summerville tømte kreftene på stoppetid rett før hjemmefotballen ble stoppet for VM, da nederlenderen sikret vinnerne i siste liten mot Liverpool og Bournemouth før Jesse MarschLaget kom tilbake til taperen.

En EFL Cup-exit i hendene på Wolverhampton Wanderers gikk foran en annen syvmåls thriller for Leeds, selv om de kom fra feil ende av en 4-3-resultatlinje mot Tottenham Hotspur 12. november for å la dem henge på bare to plasser over nedrykkssonen klokken 15.

Resultatene går ikke som Leeds denne uken, så de kunne se dem falle under den stiplede linjen før nyttår, men Marschs lag kan være fornøyd med formen sin i vinterkampen, og noterte 2-1 mot Elche og Real Sociedad før de drar . ledet 4-2 i Monaco.

Selv om scoring i syv av de siste åtte konkurransedyktige og ikke-konkurrerende konkurransene kan sees i et positivt lys, kan ikke det å holde et eneste nullen i 11 påfølgende kamper, og bare fem av vertens 17 Premier League-kamper til Elland Road denne kalenderen året endte med seier.

Siden de slo Arsenal i 1999, har Leeds ikke klart å vinne de regjerende engelske mesterne på hjemmebane, og tidligere Red Bull Salzburg-manager Marsch vil være altfor klar over de ukuelige kreftene som eies av den Yorkshire-fødte Man City-stjernespissen.

Erling Braut Haaland feirer Manchester Citys mål mot Liverpool i EFL Cup 22. desember 2022© Reuters

Den Leeds-fødte mannen tar nå sikte på å tone ned den festlige jubelen rundt Elland Road når han kommer tilbake til West Yorkshire, og en godt uthvilt Erling Braut Haaland vil ikke bry seg om den sentimentale verdien av et møte med klubben hvis farger faren hans stolt bar.

Det tok den glitrende skandinaven alle 10 minutter å vende tilbake til sin scoringsmåte i Man Citys EFL Cup fjerde runde med Liverpool forrige uke, hvor ytterligere mål fra Riyadh Mahrez og Nathan Ake kansellerte streiker Fabio Carvalho og Mohammad Salah å se Guardiolas side gå videre til de åtte siste med en 3-2 seier.

Like hyggelig som å legge til en ny EFL-cup til denne overfylte delen av kabinettet er, Man City har en seriøs jobb å gjøre når det gjelder å tilrane seg Premier League-ledere Arsenal som vil øke ledelsen sin. på mesterne på topp åtte poeng hvis de slår West Ham United på 2. juledag.

Noen av de troende Etihad har kanskje fortsatt Ivan Toney-temamareritt etter Brentfords bemerkelsesverdige sene seier på Etihad rett før VM-pausen, men den reisende kontingenten kan puste lettet ut når de vet at laget har sluppet inn bare ett mål på sine siste seks bortekamper i alle konkurranser.

Leeds forhindret på imponerende vis Man City fra å vinne noen av de to kampene deres i Premier League-sesongen 2020-21, men mesterne satte hele 11 foran de hvite forrige periode, og stormet en vellykket 7-0 på Etihad før de noterte en 4-0-triumf på Elland Road for bare åtte måneder siden.

Form for Leeds United Premier League:

Form for Leeds United (alle konkurranser):

Form for Manchester City Premier League:

Form for Manchester City (alle konkurranser):


Lagnyheter

Manchester Citys Kalvin Phillips avbildet 9. november 2022© Reuters

Leeds-medisinere har jobbet overtid da de har som mål å redde en rekke spillere for Marsch, som ikke har blitt suspendert Tyler Adams samt langtidsskader Stuart Dallas og Archie Graysamtidig som Luis Sinisterra klarer ikke kuttet heller.

Førstevalgsmålvakt Illan Meslier er i ferd med å komme seg etter kjertelfeber og er blant mange tviler ved siden av Patrick BamfordCrysencio Summerville, Rodrigo, Liam Cooper, Jack Harrisson og Mateusz Klichselv om sistnevnte angivelig er nær en overgang til MLS-siden DC United.

Bamford blir sett på som minst sannsynlig å tvile på Leeds skade for å gå videre til onsdag, hvor Norge Kristoffer Klaesson vil bare gjøre sin andre Premier League-opptreden i mål hvis Meslier ikke kommer tilbake.

Mens Yorkshire-fødte Haaland vil komme tilbake til hjemmebanen sin, Kalvin Phillips vil ikke bli det, ettersom Guardiola blankt har innrømmet at den tidligere Leeds-midtbanespilleren – som nylig ble frisk etter en skulderoperasjon – har kommet tilbake fra VM i overvekt og vil ennå ikke bli vurdert for utvelgelse.

Portugisisk midtforsvarer Ruben Dias kan også være ute i opptil en måned etter å ha pådratt seg en hamstringskade i A Selecaos VM-kvartfinaletap mot Marokko, mens den argentinske helten har fire mål Julian Alvarez er kanskje ikke tilbake før på nyttår etter bedriftene hans i Qatar.

Andre representanter for VM som f.eks Ederson, Kyle Walker, Joao Cancelo og Bernardo Silva forventes å returnere til Man Citys startoppstilling, mens Phil Foden og Jack Greish vil kjempe for å starte på venstresiden før Alvarez kommer tilbake for å kreve kravet sitt i ordinære minutter.

Leeds United mulig startliste:
Klaesson; Kristensen, Cooper, Koch, Struijk; Roca, Forshaw; Aaronson, Rodrigo, Harrison; Gelhardt

Mulig startliste for Manchester City:
Ederson; Walker, Stones, Akanji, Cancelo; Gundogan, Rodri, De Bruyne; B. Silva, Haaland, Foden


SM-ord grønn bakgrunn

Vi sier: Leeds United 0-4 Manchester City

Selv om Marsch er overbevist om at de fleste skadetvilene hans vil spille ut på onsdag, betyr det å møte et Man City-lag fullt av forfriskede internasjonale spillere sikkert bare ett resultat.

Guardiolas lag var i sitt vanlige ubønnhørlige humør mot Liverpool og burde ikke ha noen problemer med å score noen få mål etter et glatt Leeds-forsvar, spesielt med den alltid kule Haaland for å legge ned en markør i sin tidligere hjemby.

For en dataanalyse av de mest sannsynlige utfallene, poengsummene og mer for denne kampen, vennligst klikk her.


Triks

Våre ekspertprognosepartnere på Sportita.com tippe en borteseier i denne kampen. Klikk her for å finne ut hva annet de spår for dette spillet og for flere av deres beviste fotballtips.Borteseier: data


ID:502734:1false2false3false:QQ::fra datamaskindatabasen:LenBod:collect17623:

E-postinnsikt

Klikk her for å få sports føflekkDen daglige forhåndsvisningen og prediksjons-e-posten for hvert større spill!


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *