Forhåndsvisning: Norge vs Finland – prediksjon, lagnyheter, lister

Sports Mole forhåndsviser søndagens internasjonale vennskapskamper mellom Norge og Finland, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lister.

Norge vil se etter back-to-back seire når de møter Finland under en internasjonal vennskapskamp søndag ettermiddag.

Hjemmelaget vant 2-1 mot Irland i sin siste kamp torsdag, mens Finland går inn i helgens kamp etter uavgjort 1-1 mot Nord-Makedonia.


Forhåndsvisning av kamp

© Reuters

Norge noterte en imponerende seier over Irland i Dublin torsdag kveld, med Ohi Omoijuanfo komme opp med det som viste seg å være vinneren av konkurransen i det 85. minutt.

Stale SolbakkenLaget vil nå se etter å beseire Finland i det som blir deres siste kamp for året, med deres neste kamp ikke finne sted før 25. mars, når de møter Spania i sin første europacupkvalifiseringskamp. EM 2024.

Norge har dukket opp i finalen i tre verdenscuper, deres siste opptreden i turneringen var i 1998, da de klarte å nå 16-delsfinalen.

Landslaget vil ikke være med i 2022-konkurransen, etter å ha endt på tredjeplass i gruppe G, tre poeng bak andreplasserte Tyrkia, og vil som nevnt nå fokusere på Euro 2024.

Norge har dominert sine møter med Finland gjennom historien, notert 39 seire og bare ni tap, mens de resterende 14 kampene mellom de to nasjonene er avsluttet.

Finsk trener Markku Kanerva 29. mai 2021© Reuters

Finland var i mellomtiden til stede under EM 2020, som viste seg å være første gang de kvalifiserte seg til finalen i en stor internasjonal turnering.

Ørneuglene klarte å beseire Danmark i sin første kamp i konkurransen, men ble slått av Russland og Belgia i de neste to kampene for å komme på tredjeplass i gruppe B.

Finland vil sitte ute i verdensmesterskapet i 2022, etter å ha endt på tredjeplass i sin kvalifiseringsseksjon, bare ett poeng bak andreplasserte Ukraina, med Frankrike som vinner gruppen relativt komfortabelt.

Markku KanervaLaget starter sin EM 2024-kvalifiseringskampanje mot Danmark 23. mars, og vil også møte Kasakhstan, Nord-Irland, San Marino og Slovenia i seksjonen.

Finland kommer inn i denne kampen etter uavgjort 1-1 mot Nord-Makedonia på torsdag, og de er ubeseiret i sine tre siste kamper, inkludert en 2-0-seier mot Montenegro i UEFA Nations League.

Form for internasjonale vennskapskamper:

Form of Norway (alle konkurranser):

Form for internasjonale vennskapskamper i Finland:

Finland form (alle konkurranser):


Lagnyheter

Erling Braut Haaland i aksjon for Norge 27. september 2022© Reuters

Erling Braut Haaland var ikke involvert i Norges oppgjør med Irland torsdag, og landslaget passet på Manchester City-spissen, som har pleiet en fotskade de siste ukene.

Norge-sjef Solbakken håper Premier Leagues toppscorer kan spille en rolle i denne kampen, selv om han neppe blir med i start-11.

Troppen forventes å være lik den som gikk på banen for første fløyting i Dublin, med Martin Odegaard, Mohamed Elyounoussi og Jörgen Strand Larsen alt er klart til start.

Når det gjelder Finland, Lukas Hradecky forventes å lede de besøkende mellom stengene, med 32-åringen som skal tjene sin 81. landslagskamp.

Venezia-spissen Joel Pohjanpalo er lagets toppscorer med 13, og forventes å få selskap i den siste tredjedelen av Middlesbrough. Marcus Fors.

Robin Lod er den mest erfarne midtbanespilleren i laget når det gjelder landskamper, og vil sannsynligvis få selskap på dette området av banen av slike som Robert Taylor og lucas linman.

Mulig startoppstilling fra Norge:
Nyland; Pedersen, Strandberg, Ostigard, Bjorkan; Solbakken, Odegaard, Berg, Thorsby, Elyounoussi; Tilbakemelding

Mulig startoppstilling fra Finland:
Hradecki; L Vaisanen, Ivanov, S Vaisanen, Alho; Soiri, Lod, Taylor, Lingman; Forss, Pohjanpalo


SM-ord grønn bakgrunn

Vi sier: Norge 2-1 Finland

Norge kommer inn i denne kampen friskt etter en moralløftende seier over Irland, og vi tipper dem til å sikre seg en ny seier her. Finland er absolutt et lag som skal tas på alvor, men vi tror hjemmelaget vil ha nok kvalitet til å sikre seg skryterett.

For en dataanalyse av de mest sannsynlige utfallene, poengsummene og mer for denne kampen, vennligst klikk her.


Triks

Våre ekspertprognosepartnere på Sportita.com spår mer enn 1,5 mål i denne kampen. Klikk her for å finne ut hva annet de spår for dette spillet og for flere av deres beviste fotballtips.Mer enn 1,5: data


ID:499977:1false2false3false:QQ::fra datamaskindatabase:LenBod:collect13083:

E-postinnsikt

Klikk her for å få sports føflekkDen daglige forhåndsvisningen og prediksjons-e-posten for hvert større spill!


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *