Forhåndsvisning: Norge vs Slovakia – spådommer, lagnyheter, lagoppstillinger

Sports Mole forhåndsviser fredagens internasjonale vennskapsoppgjør mellom Norge og Slovakia, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

Norge Og Slovakia starter siste runde med landskamper fredag, i en vennskapskamp i Oslo.

Begge nasjonene mislyktes i sitt forsøk på å nå årets verdensmesterskap, noe som lot dem fokusere på å gjenoppbygge formen før sommerens UEFA Nations League.


Forhåndsvisning av kamp

© Reuters

Norge kom til denne runden med internasjonale vennskapskamper etter å ha så vidt gått glipp av å gå videre til den europeiske kvalifiseringen for en VM-plass, ettersom de til slutt endte på tredjeplass i gruppen sin.

Med 17 poeng på sine første åtte kamper, inkludert fem seire, Stale SolbakkenMennene hadde kvalifisert seg til sluttspillet, men ville ligge bak Tyrkia etter en skuffende målløs uavgjort hjemme mot Latvia.

Dette krevde at de sikret seg en seier mot lederne Nederland for å ha noen sjanse til å gå videre, men det skandinaviske laget tapte 2-0. Steve Bergwin Og Memphis Depay scoret sene mål for motstanderne.

Til tross for at Norge nå har et talentfullt ungt lag, har Norge ikke klart å kvalifisere seg til en stor turnering siden 2000, og de håper denne nye generasjonen har det som skal til for å få slutt på tørken.

Deres neste sjanse til å gjøre det vil være når EM 2024-kvalifiseringen begynner neste år, men før UEFA Nations League sparkes i gang denne sommeren, vil Solbakkens lag prøve å rette opp formen med en seier over Slovakia.

Milan Skriniar feirer Slovakias mål mot Polen ved EM 2020 14. juni 2021© Reuters

De besøkende klarte heller ikke å avslutte blant de to beste i kvalifiseringsgruppen, og endte åtte poeng bak Russland på andreplass.

Med bare 11 poeng og to seire fra de første ni kampene, visste Sokoli at de hadde lite igjen å spille for på den siste dagen, annet enn en tredjeplass foran Slovenia, og de klarte å avslutte med stil ved å slå Malta 6. – 0 borte i november.

Et korsett av Albert Rusnak Og en Ondrej Duda målet deres førte dem tre mål i løpet av de første 20 minuttene, og Duda scoret hat-trick i andre omgang sammen med en Vernon DeMarco sikte på å avslutte en dominerende skjerm.

Etter å ha falt ut av gruppespillet EM 2020 på skuffende måte, Stefan TarkovicHerrene vil også se sommerens Nations League og neste års kvalifisering som en ny start, med sjansen til å sparke i gang neste kamp med seier på fredag.

Norgesform (alle konkurranser):

Slovakia-form (alle konkurranser):


Lagnyheter

Norske Erling Haaland fremstår som nedslått under kampen 27. mars 2021.© Reuters

Norge får et løft av stjernespissens retur Erling Braut Haalandsom nylig kom tilbake fra et langt fravær for Borussia Dortmund, etter å ha scoret 23 mål på 23 klubbkamper denne sesongen etter å ha scoret 41 mål for BVB forrige kamp, ​​mens Josh King Og Alexander Sorloth det konkurreres også om starter på første rad.

Midtbanespiller Sander Bergé har også fått en plass på laget etter at han nylig gjenoppstod for Sheffield United, og scoret tre mål i mars, mens Arsenal-stjernen Martin Odegaard vil være kapteinen og det kreative senteret, etter å ha skinnet i Premier League for Gunners denne sesongen.

Kristoffer Ajer bør operere i hjertet av et firemannsforsvar, mens Leo Ostigard kan få en første landskamp sammen med Brentford-mannen.

Slovakia innkalte nok en gang et rutinert lag, om enn kaptein og toppscorer gjennom tidene. Marek Hamsik er en bemerkelsesverdig fravær, med den kreative midtbanespilleren utelukket på grunn av skade.

I stedet, Inter Milan midtforsvarer Milan Skriniar kunne lede laget, med en keeper Martin Dubravka å være en annen erfaren figur i laget.

FC Kölns Ondrej Duda vil fortsette å spille en offensiv midtbanerolle, etter å ha oppnådd ni internasjonale mål på 54 landskamper med sitt hat-trick mot Malta.

Mulig start XI for Norge:
Nylande; Pedersen, Ajer, Ostigard, Meling; Berge, Berg, Hauge; Odergaard, Haaland, Sorloth

Mulig start XI for Slovakia:
Dubravka; Koscelnik, Skriniar, Satka, Hancko; Lobotka, Hrossovsky; Suslov, Duda, Haraslin; Bozenik


SM-ord grønn bakgrunn

Vi sier: Norge 3-1 Slovakia

Til tross for å ikke kvalifisere seg til VM, har Norge et talentfullt lag fullt av angrepsegenskaper, og vi støtter dem for å oppnå en seier på hjemmebane.

Haaland vil prøve å gjenvinne målsansen etter en lang skade, og han bør være en styrke å regne med, støttet av Odegaard.


Triks

Våre eksperttipsere samarbeider om Sporita.com tipper hjemmeseier i denne kampen. Klikk her for å finne ut hva annet de spår for denne kampen og for å lære mer om deres beviste fotballtips.Hjemmeseier: dataID:481445:1false2false3false:QQ :: fra databasens skrivebord:LenBod:collect9711:Ingen informasjon om dataanalyse

E-post forhåndsvisninger

Klikk her for å få Sports MoleDen daglige e-posten med forhåndsvisninger og spådommer for alle store spill!


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *